Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam rozmiar biustu 70F 70G i zle się z tym czuje bo

Polecane posty

Gość gość

W sklepach nie ma tak dużych rozmiarów z utwardzanymi miseczkami tylko same ''szmaciane'' bo wszystkie z utwardzanymi miseczkami się kończą na rozmiarze E np w triumphie i musze kombinować by założyć utwardzany bo uważam ze moje piersi zle wygladaja w takich szmacianych. Co mam zrobić ? Macie jakiś pomysł?

Gość gość
Pokaz to to bo mozna zamowic specyjalnie szyte na miare I po klopocie

Gość gość
Co Ty opwiadasz? Ja mam miseczke H przy takim samym obwodzie i mam mnostwo porzadnych i pieknych stanikow. Przede wszystkim brafitterka. Potem La Vantil. Na koncu Triumf, maja juz kolekcje do mis. H. Poza tym girseciarka

Gość gość
Kupuje staniki w sklepach raczej ekskluzywnych, bo w takim hm czy bazar to na d sie konczy. Dlatego dziekuje Bogu ze stać mnie na staniki 300 zl i drozsze

Gość gość
Uciklo mi. Gorseciarka i masz co tylko zamarzysz. Usztywniane, polusztywiane i miekkie. Na dodatek piekne. Naprawde nie narzekam na nieurodzaj.

Gość gość
Oczywiscie, ze trzeba sie liczyc z wydatkiem, bo np Elomi u mojej brafitterki mininum 220, a Ewa Michalak 300, najtaniej w La Vantil bo za 120 zl mozna juz cos dostac.

Gość gość
Kupiłam w triumphie i są oczywiście ze są duże rozmiary ALE JA CHCE USZTYWNIANY A USZTYWNIANE SĄ DO E WSZĘDZIE A takie pol usztywniane czy minimazery są do nawet Z kurde ...

Gość gość
A i dodam ze ja kupiłam za 200 ale w trumpie są usztywniane do E a normalne szmaciane do H nawet

Gość gość
Dobry stanik kosztuje tyle co kurtka zimowa!

Gość gość
I prosiłabym panie o czytanie ze zrozumieniem bo mnie również stać na staniki 200-300 zł i takowy kupiłam tylko narzekam na to ,iż nie mogę dostać w triumphie czy innych staników usztywnianych powyżej E a powyżej E są takie miękkie.

Gość gość
21:05 w triumphie są po 200-300 i mi pani dobierała i trump to nie jest zwykły sklep:) i mi pani tez dobierała ale mówiła ze z takich dużych rozmiarów nie ma usztywnianych :) tylko pol miękkie

Gość gość
A w Hm to ja nie kupuje bo ja jedynie sutka bym tym zakryła :) W triumphie i innych 8 sklepach z bielizna w których byłam jeśli już są duże rozmiary to mają do E usztywniane a od E wzwyż są takie miękkie a ja nie lubię miękkich bo ja lubię jwk mi sztywny pierś ładnie podbija do góry :)

Gość gość
21:06 ja kupiłam za 200 zł stanik ale od E wzwyż są tylko miękkie staniki i nie ma utwardzanych :/

Gość gość
Sprawdzałam go gorseciarka i faktycznie są rozmiary duże i sztywne ale Np w triumpie mam rozmiar 70F A w innym 70 I Wiec nie wiem który zamówić i czy można ewentualnie zwrócić ?

Gość gość
Sprawdzałam ta stronę gorseciarka *

Gość gość
Olbrzymie cycuchy. Jesteś puszysta prawda?

Gość gość
byłeś dziś że mną na zakupach ty mały paszteciku?