Co ja wiem o życiu 45 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Najgorzej podobno w bloku, kiedy chcesz krzyczeć, a tu w lecie okno otwarte, a obok sąsiad Trochę można, ale zalecane jest umiarkowanie bo sąsiadom dupy z zazdrości popękają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 12 godzin temu Zmień narracje tej nie kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: Ja bylam przed komunią ostatni raz, jestem niewierząca Twój wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 12 godzin temu Tu naprawdę wszystko trzeba skrinowac jak upośledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: A myślisz że pamiętam raczej widziałem twoje potwierdzenie Nie chodzi mi o Lexa. Co Malowany pisał, że wysnułeś z tego że nudle ma moje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 267 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bo lubię i mogę. Zabronisz mi? Ty też siedzisz od rana. Nie siedzę od rana. I co już się nakręcasz z zabranianiem? Sama siedzisz od rana to po co wypominasz to komuś innemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Co ja wiem o życiu napisał: Trochę można, ale zalecane jest umiarkowanie bo sąsiadom dupy z zazdrości popękają. Myślisz? Powinno się tak krzyczeć , żeby po wszystkim sąsiad wyszedł na balkon i sobie zapalił papierosa Edytowano 11 godzin temu przez 250GodzinTak Za szybko piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie chodzi mi o Lexa. Co Malowany pisał, że wysnułeś z tego że nudle ma moje? Według mnie ty potwierdzilas, koniec tematu nie będę się o nudle prosil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Chooj mi da praca jak ja mam cwierc banki do odrobienia a jeszcze chce być na plusie za lata 2021-2025+ Przy twoich wydatkach w kilka lat bys odłożył gdybyś znalazł pracę za więcej niż minimalną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie siedzę od rana. I co już się nakręcasz z zabranianiem? Sama siedzisz od rana to po co wypominasz to komuś innemu. Drażniąca się zrobiłaś ostatnio. Kiedyś byłaś fajna ale się wypaliłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Według mnie ty potwierdzilas, koniec tematu nie będę się o nudle prosil Ile płacisz czynszu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Przy twoich wydatkach w kilka lat bys odłożył gdybyś znalazł pracę za więcej niż minimalną. Zrobiłem test i nie zjadłem tego pół pomidora i rozwija się w nim pleśń czyli cały owoc jest skazony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 267 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Drażniąca się zrobiłaś ostatnio. Kiedyś byłaś fajna ale się wypaliłaś. Raczej ty tu widzę ostatnio rzucasz się do prawie każdego. Losuj riposty dalej, oby procesor się nie przepalił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Według mnie ty potwierdzilas, koniec tematu nie będę się o nudle prosil Jak to napisał że wynikało że nudle a ja potwierdziłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ile płacisz czynszu? Od lipca 638.15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, elżunia = kibel napisał: po przyjęciu tylu kvtasów i urodzeniu dwóch bękartów każdy byłby niewierzący Hamuj się. Bo oczy bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Zrobiłem test i nie zjadłem tego pół pomidora i rozwija się w nim pleśń czyli cały owoc jest skazony To dotyczy wszystkich produktów jak widzisz pleśń to wywal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 11 godzin temu A chu z tym, skleroza Leżaka to jedno, tam wyżej jest świeży post-żer dla gawiedzi z insynuacją, że nie tylko Eli nudle widział. Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, elżunia = kibel napisał: po przyjęciu tylu kvtasów i urodzeniu dwóch bękartów każdy byłby niewierzący A skąd ty możesz wiedziec ilu facetów miałam? Nie wiesz ale wymyslaj dalej. Dobrze że mam komunikator wyłączony taki fejm mi tu robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Raczej ty tu widzę ostatnio rzucasz się do prawie każdego. Losuj riposty dalej, oby procesor się nie przepalił. Ja sie tylko bronię,kiedy się rzucają na mnie. A ty najwięcej skaczesz do Widmo, ale z racji tego, że go nie ma szukasz innych.. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 45 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Myślisz? Powinno się tak krzyczeć , żeby po wszystkim sąsiad wyszedł na balkon i sobie zapalił papierosa Raczej będą niesnaski sąsiedzkie, jak by człowiek babę lał to nikt by nie słyszał. Tak to by słyszeli i krzyki by przeszkadzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Od lipca 638.15 I skąd masz kasę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 45 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: A skąd ty możesz wiedziec ilu facetów miałam? Nie wiesz ale wymyslaj dalej. Dobrze że mam komunikator wyłączony taki fejm mi tu robisz. Dla takiego incela każda liczba powyżej 1 jest zawrotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbolev 4 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Raczej ty tu widzę ostatnio rzucasz się do prawie każdego. Losuj riposty dalej, oby procesor się nie przepalił. Nie, nie "ostatnio", od zawsze była dokładnie taka sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jak to napisał że wynikało że nudle a ja potwierdziłam? Nic ci nie będzie jaj też zobaczę, jak Ci to pomoże nie wale do nudli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu nie idziesz z dziećmi na spacer, tylko cały czas na telefonie szczerząc zęby? Dzieci pewnie też telefony i grają, a gach w knajpie 🫤 A ty czemu nie siedzisz? Edytowano 11 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: A chu z tym, skleroza Leżaka to jedno, tam wyżej jest świeży post-żer dla gawiedzi z insynuacją, że nie tylko Eli nudle widział. Masakra Czemu łączysz mnie z Leżakiem, Elką i Malowanym? Oddaje ci swoją koronę i czyń swoją powinność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Drażniąca się zrobiłaś ostatnio. Kiedyś byłaś fajna ale się wypaliłaś. Ty nigdy fajna nie byłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czemu łączysz mnie z Leżakiem, Elką i Malowanym? Oddaje ci swoją koronę i czyń swoją powinność Sama się łączysz, bo lubisz i okej, tylko że z boku patrząc nudy w chu, a trudno nie trafić bo pełno tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Rozwijasz co zacząłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach