Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Castagnus a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Niestety niepowodzeniem zakończył się 9 cykl starań o pierwsze dziecko ... Od roku jem kwas foliowy, były testy owulacyjne i mierzenie temp. Hormony u mnie w normie. Kilka cykli brałam wiesiołek (polecam na śluz!) Już pewien czas temu zastanawiałam się nad Castagnusem. Przekonały mnie jednak do zakupu plamienia na kilka dni przed @ których nigdy nie miałam. Ogólnie @ rozkreca się od wczoraj ale jest bardzo słaby. Test wczoraj wyszedl negatywny. Wyczytałam że te plamienia, ból piersi który mi dokucza co miesiąc mogą być spowodowane niedomagamiem ciałka żółtego a Castagnus jest ponoć dobry przy takiej sytuacji. Czy jest tu kobieta, która uważa że jej Castagnus pomógł zajść w upragnioną ciążę? Proszę Was, podzielcie się jeśli macie doświadczenie z nim.

Gość gość
Castangusa nie probowalam,bralam clo pregnyl luteine i bez efektow :( Staram sie 2.5 roku

Gość gość
Ponawiam pytanie

Gość gość
ja bralalm 2,miesiace. warto poniewaz czulam że organizm inaczej funkcjonuje. na pewno lepiej. zaszlam w ciaze ale dlugo sie nie staralam.