Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens kisic oszczednosci, jesli nawet nie sa duze?

Polecane posty

Gość gość

Trzymacie kase na czarna godzine, czy wasze pieniadze caly czas ¨pracuja¨?

Gość gość
Jestem zakupoholiczka, musze brac kredyt na ciuchy:/

Gość gość
kiszę oszczędności na niskooprocentowanych lokatach, to kilka średnich krajowych, za mało, żeby mogły 'pracować', a trochę za dużo, żeby rozwalić na głupoty; chcę spać spokojnie i wiedzieć, że jeśli jutro zepsuje mi się pralka, kuchenka i lodówka na raz to pojadę do sklepu i kupię nowe od ręki zamiast jeździć po rodzinie i pożyczać kasę. inwestowaniem zainteresowałabym się mając około 100k 'niepotrzebnych' oszczędności, wtedy można zaryzykować utratę części, a ewentualny zysk może być odczuwalny. przy mniejszych kwotach nie ma co cudować, mogą być potrzebne na już, a na lichej lokacie jakiś grosz też zawsze wpadnie.

Gość gość
13:37 100% racji

Gość gość
my mamy ok 150000 na kiepskim koncie oszczędnościowym. wolę jednak to niż niepewne inwestycje i utratę części lub całości.

Gość gość
Na małe jak i duże oszczędności trzeba miec sejf....wiadomo, że nie trzeba trzymać wszystkich pieniędzy w banku. Ja kupoiłam sejf z mężem z tej strony http://www.konsmetal-sejf.com.pl/ .

Gość gość
Autorka nie chce sejfu wiec w*********j w podskokach spamerska kurfo

Gość gość
ja mam lokatę. Wcześniej kisiłam w przysłowiowej skarpecie ale chłopak mnie przekonał żeby gdzieś wpłacić, żeby pracowały. No i na www.rankomat.pl znalazłam sobie odpowiednią dla siebie ofertę. Póki co nie na długo, ogromnych kokosów z tego nie ma ale zawsze jakieś pieniądze, nie ma co gardzić jak dają ;)