Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak postępować wobec osoby, która często odwołuje spotkania w ostatniej chwili

Polecane posty

Gość gość

Ograniczyć kontakt, zerwać kontakt, mowić coś tej osobie? Umawia się, przyklepuje sprawę, po czym na godzinę-dwie przed spotkaniem pisze, że zachorowała albo źle się czuje. I tak jest wiele wiele razy

Gość gość
I po co idiotko zakladasz kolejny temat? Bedziesz siedziec z dzieckiem i proste.

Gość gość
To po co się umawiasz jak juz tyle razu Cie wystawiła? Ja bym kopnęła w cztery litery i więcej sie nie umawiała z taka osobą. Proste

Gość gość
Zamknij się, pytam ogólnie jak postępować z taką osobą. A co, masz chorą satysfakcję, co? :) Wredna jesteś i nic tego nie zmieni...ale szczekaj na kafe dalej. Ja zadałam pytanie ogólne, bo mamy tez takich znajomych którzy jeszcze jak dziecka nie było to wtedy nam odwoływali spotkania więc ogólnie chcę wiedzieć czy z takimi osobami warto utrzymywać kontakt. ciebie nikt się o zdanie nie pyta...

Gość gość
13:21 Ale nie ja się umawiałam tylko mój mąż. Więc wystawiła nas oboje. Dlaczego Wy to tak pcozytujecie że to mnie wystawiła. A syna i wnuka nie wystawiła? No przecież wiem że więcej nic od niej nie będziemy chcieli. To pewne. Ale pytam po prostu o zdanie jak wedle takiej osoby postepować. Załóżmy że ona jutro zadzwoni i powie: "przyjedźcie do mnie bo już zdrowa jestem, chcę wnusia zbaczyć" - i co, jechałybyście w takiej sytuacji? Ja nie pojadę.

Gość gość
Też ją tak wystawić

Gość gość
Gdybym byla tesciowa i miala taka chamke jak ty w rodzinie tez bym odwolala. Idz sie dzieckiem zajac a nie caly dzien w internecie siedzisz.

Gość gość
13:28 tak, cały dzień. Bo weszłam raz rano i teraz drugi raz. Ty chyba mówisz o sobie...

Gość gość
Non stop klepiesz jak nie w tym to w innym temacie. A ja sobie moge pisac caly dzien, bo dzieci dzisiaj z ojcem na wyjezdzie. A ciebie niech zazdrosc zeżre hahaha i gnij w domu.

Gość gość
A pozniej ide sobie z kolezankami na kawe. Bo moge. A ty siedz w domu i zal sie na kafe

Gość gość
14:14 i 14:15 a o tym że masz problem z chorą satysfakcją i czerpiesz korzyści z tego, że komuś się gorzej wiedzie, to wiesz? Nie wiesz. Nie zagięłaś mnie jednak :) Bo mój mąż chętnie mnie wyręcza, pomaga przy dziecku, mogę wyjść dziś gdzie chcę ale ja chciałabym z mężem na zwykłą randkę, spacer, a nie wszędzie z dzieckiem. Bez męża to ja kilka razy wychodzę w tygodniu Tak że trafiłaś ale jak kulą w płot - słabo ci poszło.