Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przełamac u dzieck lek strach przed wystepami publicznymi

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 8 lat.Od 2 lat chodzi na zajecia taneczne.Ucza się roznych układów tanecznych.Corka bardzo lubi te zajęcia.Wielkimi krokami zbliza się wielki wystep- festiwal tanca.i GRupa córki bierze w nim udział.W zeszłym roku córka przed samym wejściem na parkiet z grupa tak się zestresowala ze nie wystąpiła.I martwię się ze w tym roku będzie to samo.Pani prowadzaca bardzo córke chwali, mówi ze bardzo ładnie tańczy ibardzo chce aby corka wystapila.Zapłaciłam 250zł za strój.Ale pal licho kasa.Jak przekonać córke jak przełamać ten strach przed takimi występami?

Gość gość
Ja nie miałam takiego problemu moja córka zaczynała akrobatykę mając 3,5 roku obecnie ma 12 lat. Powiedz jej żeby wyobraziła sobie że jest sama w swoim pokoju i tańczy dla pluszowych misiów. Dzieci mają bujną wyobraźnię więc może zadziała.

Gość gość
Corka wyszla z grupa na parkiet przeszla się ze wszystkimi jak był przedstawienie wszystkich grup tanacznych. A potem jak przyszla kolej corki grupy przed samym wyjściem spanikowala i zrezgnowala. Corka ciagle w domu tańczy sobie.Nawet niedawno tańczyli w parku gdzie było pelno gapiów i nie spanikowala.

Gość gość
gfgfr

daj spokój dzieciakowi i zajmij się własnym i męża życiem seksualnym, bo jestem pewna, że jest sfrustrowany, podczas gdy Ty rozmyślasz o karierze clowna dla Waszej młodej, pozdro.