Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezenty pod choinke!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy uważacie że dla kuchnia zabawowa, np.Ikea jest dobrym prezentem dla dziewczynki? Córka w święta będzie miala 2 lata i 2 miesiaace, moja teściowa twierdzi że jest za mała.. ja widzę jak w domu wyciąga garnki i coś tam sobie wlewa, miesza dosypuje przelewa zngarnka do garnka.

Gość gość
Uważam, że prezent ok.

Gość gość
Zapewniam cię że będzie się tym bawiła dzieci lubią kreatywne zabawy

Gość gość
Też uważam że bardzo dobry prezent, dzieci w tym wieku uwielbiają naśladować dorosłych, a taka kuchnia jeszcze długo posłuży, zwłaszcza jak będzie miała do zabawy drewniane jedzenie czy przybory kuchenne. Na pewno nie za wcześnie :) I polecam postawić w kuchni jak masz możliwość, mała będzie sobie "gptpwała" wtedy kiedy ty i będziesz miała trochę luzu dzięki temu.

Gość gość
Właśnie taki mam zamiar, że wstawię do kuchni akurat mam fajny kącik dla niej. Póki co dostała na urodziny jakieś naczynia ale plastikowe badziewne, przy następnej okazji dokupie hej jakieś gsrnuszki i takie tam. Teściowa mnie wybiła z tropu, ale jak widzę jak ona do tych swoich garnków wkłada jakieś warzywa owoce, miesza zupkę robi, nakłada nam na talerzyki itd to aż mi się szkoda robi bo nie ma gdzie się tym bawic. Super, cieszę się że tak piszecie, w takim razie kupuje.

Gość gość
Dobra decyza z zakupem :-)