Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jeszcze nie śpi?

Polecane posty

Gość gość

no bo je nie .. pada u mnie deszcz a u was?

Gość gość
ja noe spie : (

Gość gość
U mnie leje jak z cebra

Gość gość
Ja już śpię od paru godzin, bo jutro wcześnie rano muszę wstać. :O

Gość gość
ja się będę kładła do łóżka, zapale jeszcze i posłucham muzyki. a wy?

Gość gość
U mnie leci Enigma.

Gość gość
sama sie kładziesz? a bęziesz palić ustami czy wargami

Gość gość
będe palić ustami do płuc. się truć posłucham jak już pisałam może piosenki Enrique iglesiasa bo lubie jego piosenki np hero taka romatyczna sam raz by zasnąć nie żartuje a później może Celine Dion a wy czego słuchać przed spaniem jak coś słuchacie?

Gość gość
ja nie śpię u mnie teraz nie pada ale padało

Gość gość
u mnie nadal pada ale mniej

Gość gość
ja słucham mlaskotu warg i bulgoczenia z ust

Gość gość
gość 23,57 hahha dobre można i tak ;) hahah

Gość gość
idż już spać,bo się nie wyśpisz

Gość gość
moge jutro spać do 10 wiec się wyśpię

Gość gość
to chociaż nie pal przed snem kobieto,k***a nie pal przed snem do c***a !!!!

Gość gość
dlaczego mam nie palić moje płuca nie twoje

Gość gość
Ja nie śpię. Pije wódkę do lustra. Mam głęboka depresje i myśli samobójcze. W ciagu miesiąca schudłam 10 kg bo mam jadłowstręt. Psychika mi siadła po niepowodzeniach miłosnych i życiowych. Wszystko mnie przerosło a jak sie napije wódki to mam chociaż namiastkę ze jest w miarę ok. I serio. Postawiłam sobie lustro, flaszkę, kielon i pije. Ładna jestem to jedyny pozytyw wiec nie patrzę w to lustro ze wstetem. Ale mimo ze ładna to i tak nikt mnie nie chce.

Gość gość
z ryja ci będzie śmierdziało

Gość gość
No i co z tego? I tak nie bede z nikim rozmawiać ani z nikim sie całować. Tylko ze ta wódka to tak słabo na mnie działa. Zwiększa popęd na seks a tu nie ma z kim. Kurde. No cóż. Posiedzę z ta flaszka do rana, porozkminiam trudne tematy, podoluje sie, a jutro prześpie cały dzień.

Gość gość
gość 00,11 też tak kiedyś piłam może nie do lusterka ale sama. mi się zdawało że miałam depresje w maju i czerwcu bo płakałam codziennie ale teraz mam to WSZYSTKO w D***E. płakałam przez nieszczęśliwą miłość i samotność. ALE mam to już w d***e

Gość gość
gosc 00,12 jak to było do mnie ze pale na noc to ci powiem ze ja myje zęby jak idę widzę ze ty nie masz tego zwyczaju. i tak zapale bo mnie wszystko w*****a.

Gość gość
gość dziś może jakaś pomoc by ci się przydała? byłaś u lekarza?

Gość gość
Ja cierpię na depresje dwubiegunowa. Przejawia sie to tym ze jednego dnia mam euforię, energię, moc, moge wszystko, śmiać sie, skakać, cieszyć, mam mnóstwo planow, pomysłów, działam itd, a następnego dnia jakby mnie nie było, jakbym umarła, śpię trzy dni pod rząd, poprostu mnie nie ma. Alkohol koi ból, czasem myśle o amfetaminie żeby mi sie chciało rano wstawać ale narazie to tylko myśli. Nie szanuje i nie kocham siebie.

Gość gość
Ja nie byłam u lekarza bo i im nie ufam. I chyba mam wiecej szczęścia niż rozumu bo od 18 lat nie byłam u żadnego lekarza nawet na zwykłych podstawowych badaniach i nic mi nie jest. Chyba mam trochę wywalone na swoje zdrowie tak naprawde. Z moja psychika napewno nie jest ok skoro nie dbam o siebie w tym temacie. Ale depresja tez jest temu winna bo to są takie stany ze nie chce sie nic. Masz wywalone na wszystko i na wszystkich. Dosłownie. Najgorzej nie Lubie tych dni gdy śpię. To jest straszne bo znikam na ten czas i nie ma mnie, a niezałatwione sprawy sie piętrzą. Mam jadłowstręt, jem raz dziennie jak sie zmuszę. Nie odczuwam głodu, właściwie to nic nie czuje. Jak napije sie wódki to wracają jakieś uczucia, wspominam, pisze do ludzi, słucham swoich piosenek które były dla mnie ważne i cos czuje w końcu. Czasem smutek, czasem radość, ale jednak cos... ale najczęściej to myśle o tym ze chciałabym juz umrzeć bo takie życie to nie jest życie.

Gość gość
ja też nie śpię i u mnie pada

Gość gość
U mnie nie pada ale jest zimno, zimno w sercu... ja juz chyba nie umiem kochać.

Gość gość
Tyle chciałam ci dać...

Gość gość
też nie umiem kochać.

Gość gość
Ja kochałam... latami... mocno, do bólu, byłam w stanie czekać tyle ile trzeba było. Nigdy nie poczuje tego drugi raz. To był stan totalnego ogłupienia, realne klapki na oczach. Nie będzie drugiej takiej relacji, to nie możliwe. Takie uczucie zdarza sie tylko jeden jedyny raz. I niech nikt mi nie pieprzy ze tego kwiatu jest pół światu. To nie prawda. Człowiek spotyka tą jedyną wyjątkowa osobę tylko raz. Jeśli sie nie uda to nigdy nie da sie tego powtórzyć. Bede cierpiała do końca swoich dni. I nigdy nic juz nie będzie takie samo. Nigdy. Nikt nie zastąpi tej osoby. Nie ma dwóch tych samych pocałunków, dwóch podobnych do siebie nocy... jeśli nie ma juz NAS to nie ma nic i życie traci sens. Taka prawda. Kocha sie tylko raz.