Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzialna111

Zauroczenie męża.

Polecane posty

Gość odpowiedzialna111

Jesteśmy razem 7 lat, od 3 lat małżeństwem. Mamy dziecko i jesteśmy w trakcie przeprowadzki, a raczej wyprowadzki na tzw. "swoje". Nasze relacje zaczęły się psuć na początku roku, nie potrafiliśmy się dogadać, ja byłam nieufna i podejrzliwa, mimo że nie miałam powodu. Mąż mnie ostrzegał, że jak się nie zmienię to różnie może się to skończyć. Poszedł na studia i tam poznał S. Ja od samego początku byłam przeciwna tej znajomości, ale on twierdził że wyogramniam i że to tylko dobra koleżanka, z którą złapał dobrą relację. W święta wielkanocne znalazłam w jego telefonie smsy pisali o sexie typu "wyobraź sobie.." Była awantura i płacz z mojej strony, później jakoś doszliśmy do porozumienia. I faktycznie nie pisali ze sobą ( tak przypuszczam, bo nie widziałam, żeby pisał smsy lub maile). We wrześniu wyjechał za granice i ona sie odezwała do niego pisała, że nie może o nim przestac myśleć. Spotkałam się z nią wydaje mi się, ze wszystko sobie wyjaśniłyśmy, usłyszałam i od niej i od niego, że to koniec ich relacji. Wydaje mi się że między nami nawet zaczeło się układać. Kilka dni temu znalazłam na jego laptopie "to za mną chodzi od 9 miesięcy" "zadaj sobie pytanie czy jestem w stanie zaryzykować". Zapytałam co to, a on mi powiedział, że się w niej zauroczył i nie potrafi sobie z tym poradzic, ale kocha mni i chce byc ze mną i chce z tego zauroczenia wyjść. Dodam, że nie było żadnej zdrady fizycznej. Widywaliśmy się tylko w szkole.

Gość gość
Jeśli zdrady nie było to to tylko kwestia czasu Współczuję serdecznie

Gość gość
Daj po mu prostu czas, uważam że prędzej czy później to zauroczenie się wypali i pamiętaj nie podejmuj żadnej decyzji pod wpływem emocji jeżeli zależy ci na małżeństwie przeczekej ten czas.

Gość gość
Szlag mnie trafi zaraz to kobieta ma się upokarzac wiedząc że mąż tęskni za inną ma czekać aż mu przejdzie bo on taki biedny pogubil się i potrzebuje czasu A co z jej uczuciami? Ma jeszcze wyłączyć? Ta a wszystko dla dobra małżeństwa tylko dlaczego on nie myśli o niej

Dzisiaj zauroczył się w jednej,jutro zauroczy się w drugiej.Taką widać ma "urokliwą"naturę.Kopa w d!

Gość Odpowiedzialna111
Nie potrafię go zostawić bo go kocham, ale z drugiej strony jak mam żyć ze świadomością, że on myśli o innej? Jestem w totalnej rozsypce... nawet nie mam z kim o tym porozmawiać i do kogo się przytulic...

Gość gość
Serdecznie ci wspolczuje:( powiedz mężowi szczerze jak bardzo cie to boli i upokorza, być może nie zdaje sobie sprawy z tego że może wszystko stracić bo jeśli tak sytuacja będzie trwać nic nie będzie takie jak wcześniej, powiedz mu ze powinien o ciebie zabiegać tak jak o nią i poświęcać tobie tyle uwagi co jej a może wtedy byłoby między wami inaczej, jeśli mu na tobie zależy niech definitywnie zerwie z nią kontakt jeśli nie to pewne że do czegoś dojdzie

Gość Odpowiedzialna111
On powiedział ze nie ma z nią kontaktu i nie będzie miał, że zrozumiał błąd i chce go naprawić tylko musze dać mu czas... najgorsze ze moje dziecko na to patrzy i mi ciężko powstrzymać emocje a ona mówi " mamo nie płacz przecież jestem" albo " czemu jesteś smutna"... a to jeszcze bardziej mnie wyprowadza z równowagi ...

Gość gość
Powiedz o tym mężowi niech ma świadomość jak bardzo cie zranił. Niech zawalczyć o ciebie. Macie teraz swój dom i możecie to potraktować jako nowy początek. Może wyjedzcie gdzieś na weekend, wyłączcie telefony i cieszcie się sobą oczywiście jeśli jesteś na to gotowa. Facet też inaczej definiuje zdradę dla niego to kontakt fizyczny a dla nas już samo myślenie o kobiecie innej niż żona to zdrada.jest czas na reakcję jeśli chcecie to ratować to walczcie, trzymam za ciebie mocno kciuki! Nie jesteś sama!

Gość gość
Bo go izolowałaś w związku. Mój jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznego cipki i wspierał porody. Intymność to ja i mąż a nie ja i ginekolog! !

Gość gość
Gość 19:24 jesteś ograniczona i monotematyczna frustratka. Autorka, olewaj:)

Gość odpowiedzialna111
Powiedz o tym mężowi niech ma świadomość jak bardzo cie zranił. Niech zawalczyć o ciebie. Macie teraz swój dom i możecie to potraktować jako nowy początek. Może wyjedzcie gdzieś na weekend, wyłączcie telefony i cieszcie się sobą oczywiście jeśli jesteś na to gotowa. Facet też inaczej definiuje zdradę dla niego to kontakt fizyczny a dla nas już samo myślenie o kobiecie innej niż żona to zdrada.jest czas na reakcję jeśli chcecie to ratować to walczcie, trzymam za ciebie mocno kciuki! Nie jesteś sama! Dziękuję za te słowa wsparcie. Rozmawialiśmy wczoraj z mężem, powiedział, że chce wszystko odbudować i prosił o szanse. Ja mu ją daje, zobaczymy co pokaże czas.

Gość gość
musisz sie modlic bo ci ucieknie atut jak macie małenstwo sakramentalne to wal z n/ow/en/ny po/mp/ej/an/sk/i/ej wywal te ukosniki