Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie prostolinijnych ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Czy nie?

Gość gość
Co masz na myśli pisząc "prostolinijnych"?

Gość gość
Prostolinijnych ale nie prostaków. Jedno i drugie nie ma związku z wyksztalceniem ani zasobnoscią portfela. Podam przyklad: dwóch lekarzy, jeden jest prostolinijny a drugi jest prostakiem.

Gość gość
Tak, dokładnie jak wyżej. Lubię ludzi którzy nie kłamią i są szczerzy, ale trzeba potrafić się zachować i pamiętać że nasz punkt widzenia nie jest obiektywny

Gość gość
jeden czy drugi wiesniak

Gość gość
Prostolinijny, uczciwy i z zasadami. Bez kombinacji, sciemy , oszustw, manipulacji. Idący prostą drogą, czasem pod prąd, człowiek żyjący w prawdzie. Trudno nie lubić człowieka prawego, człowieka honoru. Taka osoba to opoka, oparcie.

Gość gość
Lubię

Gość gość
jeżeli ich towarzystwo mi odpowiada to będę ich lubić

Gość gość
gość dziś Prostolinijny, uczciwy i z zasadami. Bez kombinacji, sciemy , oszustw, manipulacji. Idący prostą drogą, czasem pod prąd, człowiek żyjący w prawdzie. Trudno nie lubić człowieka prawego, człowieka honoru. Taka osoba to opoka, oparcie. xxx Jestem kobietą i jestem DOKŁADNIE TAKA jak opis powyżej. Niestety w życiu mam wciąż "pod górkę" a z facetami niestety same problemy. Często myślę, że nie warto być prostolinijnym i przyzwoitym.

Gość gość
gość dziś nie pochlebiaj sobie, z wami dziuniami sa same problemy, my faceci sami umiemy sie zaspokajac bez was dziunio🖐️

Gość gość
gość dziś gość dziś nie pochlebiaj sobie, z wami dziuniami sa same problemy, my faceci sami umiemy sie zaspokajac bez was dziuniolapka.gif XXX Zapewne sam na sam z Renią Rączkowską? Zdrowia życzę!