Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam w tym roku szlachetna paczka? Pomożecie komuś z waszego rejonu?

Polecane posty

Gość gość

Jak tam w tym roku szlachetna paczka? Pomożecie komuś z waszego rejonu?

Gość gość
Zależy. Nie przeglądałam rodzin, które potrzebują pomocy. Możliwe. W zeszłym roku w okolicy były rodziny, które chciały tylko i wyłącznie nowe pralki i lodówki. Mimo, ze miałam używana w bardzo dobrym stanie nie wzięły. Więc jeśli ktoś potrzebuje pomocy to bierze co mu dają. Mi też kiedyś pomogli obcy ludzie stanąć na nogi.

Gość gość
Ja przejrzałam rodziny i dziwi mnie czemu tyle wielodzietnych jest w potrzebie, przecież od kwietnia maja po 500 plus i chyba wiekszy dochod niz ja

Gość gość
bo im kuźwa zawsze mało. Nie dam nawet grosza, a jak mnie gdzieś w markecie zaczepią aby dała to od razu opierdolę, bez względu kto mnie zaczepi, czy 12-17 latek czy dorosła już osoba.

Gość gość
bo uważam, że nasze państwo jest tak bogate aby pomagać, bo jeżeli 500+ daje bogatym na waciki to nie mam zamiaru ja ze swojej jałmużny 1400 zł dawać bogatszym

Gość gość
Dzieciom daj spokoj, one mysla, że pomagaja. Ja widzialam profile rodzin, w ktorych są małoletnie dzieci, kilka sztuk, potrzebny remont, ale serio, skoro dostaja tyle tysiecy na te dzieci, nie moga zrobic z tych pieniedzy remontu?

Gość gość
Dziewczyny prosze Was jesli kochacie zwierzeta to wesprzyjcie fundacje pani Krysi "Staruszkowo". To biedna kobieta ktora opiekuje sie starymi schorowanymi psami do ostatnich dni ich zycia ;(

Gość gość
ja na pewno zaraz popatrze i wspomoge. Podobnie moja rodzina. Mam male dzieci, ale i one kochaja zwierzeta, jak beda wieksze, to jakies przygarniemy. Czlowiek sobie poradzi, a zwierzak nie.

Gość gość
Widziałam na Polsacie w Wydarzeniach dziś o Staruszkowie i na pewno coś wspomogę, wspaniała kobieta. jak ktoś chce sobie obejrzeć to poniżej kawałek wydarzeń z nią http://www.ipla.tv/2016-11-20-wszystko-dla-psow/vod-7058034 (jak ktoś nie jest zarejestrowany to reklamy pewnie będą, ale myślę, że można wytrzymać)

Gość gość
Ja w życiu wielodzietnych nie wesprę, zwierzęta tak. Dostają 500 na dziecko więc gdzie tu sens szlachetnej paczki czy innych akcji? Niech się nauczą w końcu szanować pieniądze.