Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waga po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Wrocilyscie do swojej wagi po porodzie ? mam wzrost 160 cm , przed porodem wazylam 58 kg , na koniec ciąży 75 , karmiąc piersia przez miesiąc stracilam wagę do 65 kg ale później stracilam pokarm i przytylam , waze obecnie 75 kg i nie moge schudnąć , siedzę w domu , zajmuje sie dzieckiem i jem , nie podobam sie sobie , źle sie czuje i szybko się mecze , jak to wygląda u was , mam 20 lat i rodzilam 8 miesięcy temu

Gość gość
Na koniec wrzesnia rodzilam drugiego syna w wieku 29 lat. Pierwszego syna rodzilam mając lat 27. I tak; przed pierwszym porodem 165 i....25 kg na plusie po których nie bylo sladu 2,5 miesiąca po porodzie. Ale: Biegalam cwiczylam z Chodakowska i zero słodyczy. Po drugim porodzie wciąż mam nadwyżkę 6-7kg i..od tygodnia biegam i ćwiczę z Mel b. Do konca roku chcevwrocic do 53kg. Karmie piersia

Gość gość
Ja mam 168 cm wzrostu. W pierwszej ciąży przytyłam 10 kg. Przed ciaza ważyłam 60 kg. Miesiąc po porodzie ważyłam 58 kg i dlugo tak ważyłam. Teraz jestem w drugiej ciąży i mam nadzieje ze nie przytyje więcej jak 12 kg. Po porodzie chce kupić sobie orbitrek i na nim ćwiczyć. Chciałabym dojść do wagi 55 kg.

Gość gość
ja jestem 5 miesiecy po porodzie w ciazy przytylam 20 kg odrazu po porodzie mialam cc stracilam 9 kg karmilam piersia przez miesiac i karmiac piersia tylko przez tem miesiac zeszlam do swojej wagi jaka mialam przed ciaza, gdy maly przeszedl na butle ja automatycznie przytylam nawet niewiem ile ale nie mieszcze sie w zadne ciuchy sprzed ciazy. dziewczyny karmcie piersia jak chcecie szybko schudnac ja teraz zaluje ze tak szybko przeszlam na butle nie dość ze dziecko pije sztuczne mleko to ja tyje zalamka!!!!!!!!

Gość gość
ja duzo zrzucilam po porodzie. Przytylam prawie 25 kg...i to bez jakiegos obzerania sie typu zagryzania czekolady mielonką :P w 3 miesiace po porodzie wymienialam cala szafe bo schudlam 30 kg.....(55 kg przy wzroscie 170 cm)

Gość gość
Ja dwa tyg. po porodzie ważę 63 kg .przed ciążą 58, przed porodem 73. Jem jak oszalała, ciągle jestem głodna.

Gość gość
Ja przed ciążą miałam nadwagę i to dużą ... Teraz jestem szczupła i utrzymuję nową wagę.

Gość gość
173cm waga przed pierwszą ciążą 65kg. Na porodowce 89:-D ciężarówka. Po 3 miesiącach od porodu 58kg. Wag a sama spadała. Z dnia na dzień. Nie karmilam. Mała przez pierwsze pół roku prawie nie spała. Myślałam że się wykoncze. 21 tydzień drugą ciążą 10kg na plusie.

Gość gość
duzo daje karmienie piersia