Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem zachowania męża.

Polecane posty

Gość gość

Wróciłam z imprezy ok 2 w dodatku pijana do tego stopnia, że nie dałam rady iść do łazienki wziąć prysznic. Idąc do łóżka rozebrałam się rozrzucajac ubrania. Położyłam się obok męża, który spał. Zaczęłam gładzic go po udzie. Ku mojemu zdziwieniu zaczęliśmy się kochać. Był bardzo namiętny, a nawet brutalny. Zaczął mnie rżnąć jak szmate. Ciągną za włosy dawał klasy. Zawsze to było moją fantazją, a on nigdy nie chciał tego spełnić. Dlatego nie rozumiem dlaczego tak się zachował tym bardziej, że nie nawidzi kiedy czuć ode mnie alkohol. To był cudowny seks. Dzisiaj nie chce o tym rozmawiać.

Gość gość
Co dziwne...ale pewnie stracił do Ciebie szacunek. Niektórzy faceci tak mają...nie pytaj dlaczego. Przejdź do porządku dziennego - przejdzie mu. Fantazja spełniona - ciesz sie.

Gość gość
też tak swoją biorę jak jest wypita , to podnieca

Gość gość
19:07 nie wzięłam tego pod uwagę. Być może tak jest. Nie chciał spełnić tej fantazji, bo uważał, że jestem zbyt delikatna. autorka

Gość gość
Mojemu zdarza się taki sex gdy on jest pijany, a ja np.lekko wypita. Wtedy jest ostrzejszy, daje klapsy. Trzyma mają głowę przy oralnym,aż się dławie. Lubię taki sex czasem, a czasem wole romantyczny i delikatny;-) teraz musisz częściej przychodzić pijana, hahaha ;-D

Gość gość
Pewnie się wkurzył, że jesteś pijana, to - znając Twoją fantazję - się na Tobie wyżył. W ogóle to jest tak, że dziewczyny wcale nie są jakieś megadelikatne i jak facet idealizuje swoją kobietę i chce być dla niej czuły będzie mieć trudność z przejściem na porządku dziennego, że jego kobieta chciałaby, żeby uderzył ją w pysk i zr***ał w gardło. To trochę równa ją z dziewczynami, z którymi wcale nie chciałoby się wziąć ślubu czy zacementować związek, więc nie ma się co dziwić.

Gość gość
Wracając do domu w takim stanie wyszła z ciebie prawdziwa szmata, więc i wziął cię tak jak na to w danej chwili zasługiwałaś, ot cała filozofia.

Gość gość
19:32 to raczej zależy od temperamentu obojga. Niektórzy szanują się na codzień a w łóżku ogień. Inni wolą być delikatni i czuli. Ja jestem z mężem 7 lat i różny miewalismy sex, od romantycznego po ostry, nie raz wola mnie na szybki numerek do łazienki gdy dzieci oglądają bajkę, albo dobiera się gdy śpię.