Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki! Potrzebna Wasza pomoc! ;)

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Nie bardzo mam z kim pogadać o takich sprawach więc piszę tutaj. Liczę na waszą pomoc drogie Kobietki ;) Poznałem pewną dziewczynę, znam ją od wakacji. Zależy mi na niej. Ona też sprawia wrażenie, jakbym jej się podobał. Ale ja już raz się przekonałem, że to co inny człowiek mówi i pokazuje, niekoniecznie jest prawdą. Chciałbym spytać czy według Was lepiej jest powiedzieć co się czuje do kobiety czy może wstrzymać się i czekać na jakiś subtelny znak od Niej? Nie chodzi mi o to aby czekać aż sama mi powie, że mnie kocha, wiem, że kobiety się wolniej zakochują, dlatego nic na siłę i bez pośpiechu. Nie chcę nic popsuć i nie wiem jak to rozgryźć, zawsze mam jakieś za i przeciw każdej decyzji. Jeśli mogłybyście się wypowiedzieć jak uważacie to będę wdzięczny. Pozdrawiam wszystkie kobiety! :*

Gość gość
A czy spędzacie dużo czasu razem jak to wszystko wygląda i wasza relacja? Bo to wszystko tak na prawdę od tego zależy.

Gość gość
Z mojego punktu widzenia nasze relacje są ok, miło mi się spędza z Nią czas, Ona mówi, że też lubi się ze mną spotykać. Co do spotkań to widujemy się raz w tygodniu lub co drugi tydzień, może lepiej, że nie za często, jest czas żeby zatęsknić. Praktycznie zachowujemy się jakbyśmy byli parą, ale jeszcze nie jesteśmy. Czasami zanim ja zaproponuję spotkanie to Ona sama pisze, ze się stęskniła i czy się spotkamy ;) Ale ja nie wiem czy to jest szczere wszystko. Kurcze, jestem facetem, ale mam też jakieś uczucia i nie chcę być odrzucony, bo to jedna z najgorszych rzeczy jaka może się przytrafić.

Gość gość
Pozwól spokojnie rozwijać się tej znajomości. I pod żadnym pozorem niczego nie wyznawaj, to nie ten czas.

Gość gość
No taki właśnie mam zamiar, nic na siłę, nie jestem jakimś desperatem ;) Nie będę naciskał. Wiem, że jest to trochę za wcześnie, żeby cokolwiek wyznawać, ale to chyba nic złego, że mi na Niej zależy i nie traktuję Jej jak zabawki. Wiem, że każda kobieta daje inne sygnały, inaczej się zachowuje, ale czy jest coś, po czym mogę poznać, że jej się podobam?

Gość gość
dziś 17.30-"po czym mogę poznać, że jej się podobam?" XXX Po tym, że chce utrzymywać z Tobą kontakt, że lubi z Tobą rozmawiać oraz, że bawią ja Twoje żarty. Życzę powodzenia w tej znajomości i pozdrawiam.

Gość gość
Hej ,zapisuję sie do szkoły narciarskiej myslisz ze to dobry pomysł?

Gość gość
Hej ludziska, niedawno poznałem dziewczynę, powiedziała mi żebym się nie zakochał w niej, to jakiś test? chce mnie sprawdzić czy jej sobie nie odpuszczę?

Gość gość
jak ci gwiazdeczki pozwolą to i pewnie spotykać sie bedziesz

Gość gość
Gwiazdeczki?

Gość gość
zwierzchność, niebiosa, gwiazdy

Gość gość
Zapros ja na spacer do lasu. Bukowina jest pieknie czerwona. jest romantyczny nastoj.

Gość gość
Piszesz o Beacie?

Gość gość
Nie o Natalii.