Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia1990rok

Czy coś się stanie gdy czopek zostanie podany do pochwy???

Polecane posty

Gość natalia1990rok

Czopek został podany do pochwy....

Gość gość
Właśmie sama jestem ciekawa gdyż lubię bawić się ze swoim chłopskiem w lekarza i kiedyś myślałam że może by mógł mi do pochwy włożyć np paracetamol w czopku i jakby to było, bo do o***tu gdy tylko mam gorączkę lub mnie coś boli to mi wkłada czopka, mnie to strasznie podnieca i kochamy się wtedy namiętnie.

Gość natalia1990rok
Czyli nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie....??? :(

Gość gość
ale jesteś zryta lub zryty MASAKRA

Gość natalia1990rok
Nie jestem wcale zryta i proszę mnie nie obrażać! Poprostu pytam jsk i inni pytają o rzeczy na które nie znają odpowiedzi.

Gość gość
No to będziesz żyć w niewiedzy

Gość gość
Co za debil, sam nie zna odpowiedzi a krytykuje i obraża autorkę! Nie znasz odpowiedzi - nie odpisuj!

Gość gość
Ja myślę że lepiej będzie jak włożysz czopek do pupy bo to nigdy nie wiadomo.

Gość Gosc 121

Witam. Mam. Pytanie czy którejś mamie zdążyło się włożyć dziecku czopek do pochwy zamiast do odbytu? Moja córka zabkuje i najbardziej jej pomagają czopki dziś jak zwykle bardzo się wiercila i przez przypadek trafił do pochwy. Byliśmy u lekarza niby jest ok i nic nie zostało uszkodzone. Ale mała dostała stanu podgoraczkowego co u niej raz w życiu wystąpiła tylko gorączka. Jeśli komuś coś się zdarzyło opiszcie czy coś się działo dziecku. Z góry dziękuję za odpowiedzi 

Gość gość
Dnia 21.11.2016 o 01:31, Gość gość napisał:

Właśmie sama jestem ciekawa gdyż lubię bawić się ze swoim chłopskiem w lekarza i kiedyś myślałam że może by mógł mi do pochwy włożyć np paracetamol w czopku i jakby to było, bo do o***tu gdy tylko mam gorączkę lub mnie coś boli to mi wkłada czopka, mnie to strasznie podnieca i kochamy się wtedy namiętnie.

Jeśli podnieca cię wkładanie czegoś do pupy to nie kombinuj inaczej. W pupie możesz mieć coś dużego i twardego co cię będzie bardzo podniecać.  I możesz mieć równocześnie stosunek z chłopakiem.