Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

babcie powinny pomagać przy wnukach, pot ma im po dojpie się lać.Do roboty lenie

Polecane posty

Gość gość

A wiecie za co was to powinno spotkac? za to że same zescie korzystaly bez opamiętania z pomocy swoich rodzicow. wiem jak było!! babunia mojego synka sie chwali ze jej rodzice dzieci ciagle nianczyli a teraz ona nawet godzinke z nim nie posiedzi. Macie zapiertalać niech pot wam pom d***e leci niech was am trafia, ale macie zapłacić za to żeście zajechały swoich rodzciów, że dzieci im do domu przyniosłyście et cetera

Gość gość
Spierd....j szmato na drzewo

Gość gość
""" że dzieci im do domu przyniosłyście et cetera """ ANALFABETKA_MATOŁ

Gość gość
Co za sfrustrowana idiotka

Gość gość
No tak bylo. Mnie, sioste mojego meza wychwowywli dziadkowie. Moj syna m2 zimne babcie. Ale czego sie spodziewac bo zimnych sukach ktore swoich dzieci nie wychowywaly. Ale ja tam na starosc nimi sie zajmoiwac nie zmaierzam nie mamy zadnego dlugu wdziecznosci do splacenia.

Gość gość
ET CETERA bałwanko to oznacza "i tak dalej". Widzisz i kto tu jest analfabetką? Et cetera jest tak samo poprawne jak etc. TĘPAKU :)... Haha chciałaś zabłsnąć a wyszło że to ty jesteś niedouczona pałko :D A do osoby powyżej: ja tez nie będę pomagać, moją teściową już od 4 lat zostawiamy za karę samą na święta. Za to że mąci, wprowadza nieprzyjaźń między synami, skłóca rodzinę. I że nas wystawia do wiatru - np. umawia się na spacer z dzieckiem naszym i za 5 minut do spaceru dzwoni że jednak nie idzie. A my juz mamy np. lekarza umowionego a mąż opony - ale ją to ch...obchodzi że z nas robi wała. My z niej na święta też zrobimy

Gość gość
A spadaj,ze swoim zajmowaniem,ty swoim dzieckiem masz problemy się zając a co dopiero starymi i schorowanym.Chyba przyszłabyś tylko po emeryturkę by gwizdnąć,

Gość gość
Najlepsza obroną nieuku jest atak etc.... Tesciowa ma w dooopie święta i życzenia od wrednej małpy Miłego dnia durna pało:):):):):)

Gość gość
12:33 włąśnie że nie ma w d..pie świąt. jęczy że jej źle samej. ale BĘDZIE sama, i jest to inicjatywa jej synów. Sami chcą małpę samą zostawić. za karę, że zawsze miała ich w d.

Gość gość
Miała rację,bo jesli każdy z nich ożenił się z kimś takim jak ty to tylko jej współczuć. Czemu nie jęczysz by ci twoja matka pomagała,a tesciowa to kto dla ciebie? rodzina,jestes tylko powinowatą.

Gość gość
No to sobie wreszcie od was wszystkich roszczeniowców odpocznie kobietka.

Gość gość
Będzie miała cudowne ,zdrowe święta bez fałszywych życzeń wrednych synowych i ich męzusiów duupków.

Gość gość
Mojego sąsiada dzieci i wnuki odwiedzały tylko po piętnastym (gdy dostawał bardzo wysoką zresztą emeryturę). Żalił się nam na samotność, więc zapoznaliśmy go z fajną, wesołą, pracowitą, niebrzydką i czyściutką, ale biedną naszą znajomą. Już są po ślubie, on odżył, ona się nim świetnie zajmuje (on nią zresztą też), widać, że są szczęśliwi. A o mieszkaniu (dużym i pięknie urządzonym), skubaniu emerytury i kładzeniu łapek na oszczędnościach dzieci i wnuki mogą sobie zapomnieć, bo sąsiad z ŻONĄ postanowili zwiedzić świat, ciągle gdzieś wylatują, opalają się zimą, a jak wrócą, to często odwiedzają kawiarnie i restauracje. Fajnie im się żyje na stare lata. :)

Gość gość
Chylę czoła,Pani zrobiła sąsiadowi wielką przysługę. Te wszystkie piejące o kontakty z babciami to temat złożony,owszem opieka ale i kasa.Tylko nikt o tym głośno nie mowi. Jesli nie kasa z kieszeni to wprost darmowa opieka a to dopiero kasa,opiekunka kosztuje a babcia za darmo,ugotuje ,dla jesc i jeszcze emeryturkę pociągną z lekka.Fałszywe zakłamane baby.

Gość gość
Tym starym od zawsze kielbie we lbie

Gość gość
najlepiej sie kopulowac i podrzucac starym.Jak swędzi to szklanka wody na łeb a nie dzieci.