Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też to wkur ia jak w mopsie tak się baby obijają?

Polecane posty

Gość gość

Dziś miałam dostać na opał rodzinne i 500+ na trójkę dzieci. Kasa była do 13przyszłam za dwie bo autobus się spóźnił ta ta do mnie że już dziś nie da rady. Zaczęłam się z nią kłócić i mnie wyprosili. Byłam przed 13 i nie wiem o chuj im chodzi. Ale oczywiście kawka i płoty to najważniejszą część pracy tych k***w. Jance skończyło się mleko a Frankowi przeciekaja buty. Do tego dziś przychodzi siostra z nowym partnerem i wypadałoby postawić jakieś wino czy flaszke ale nie mam hajsu. Mam ochotę zgłosić to gdzieś tylko gdzie takie rzeczy się zgłasza? To juz nie pierwszy raz.

Gość gość
ja myślę że ty naprawdę jesteś patologiczna i to nie jest prowokacja . bo ja bym w życiu nie wymyśliła czegoś takiego Tylko te imiona janka bynajmniej nie jest imieniem patologicznym tym bardziej franek :-o

Gość gość
Ja to zawsze piersza jestem w kolejce w opiece bo to nie ma zartuw, a jak zabraknie kasy dla mie to co wtedy. trza bylo szypciej przyjechac ja to zawsze rano jestem i nie ma klopotu, bo jak muj narzyczony wraca z budowy to juz wudka zimna na stole musi byc podana.

Gość gość
Nie wkur...ją, bo w mopsie nigdy w zyciu nawet nie byłam :P

Gość gość
My nie pijemy na co dzień ale czasem trzeba się wyluzowac. O robocie na budowie weź nic nie mów. Mój dostał ostatnio wypowiedzenie, bo mister go w****il i robi na czarno u prywadziaża oszusta. Od 2 tygodni nie dostał kasy a powinien co tydzień. Dziś nie poszedł i zastanawiam się czy go z domu nie wywalic.

Gość gość
weś nic nie mow. ja juz mam dosc tego mojego Bogdana. ciagle nawalony przychodzi z roboty, a teras idzie zima i roboty nie bendzie na budowie pewnie to muwi ze drzewa narobi na opal, ciagle czekam na wengiel z opieki mieli przywież juz dawno i mi grzyb sie pojawia od wilgoci. co to za pomoc jest dla rodzin. wywal gnoja z domu ja na zime zawsze darmozjada wyganiam do matki bo ja nie bende go utzymywala z moich piniendzy

Gość gość
Nieraz prowo tez jest fajne i mozna sie usmiac. Ale to dno dna. Ani to smieszne,ani wkurzające.

Gość gość
Niech szuka na wykąńczenia jak umie. Mój zdał tylko 2 klasy zawodowki, bo nie chodził, ale trochę ogarnia i robi.

Gość gość
bo ja wiem można robić błędy , ale bez przesady :-o

Gość gość
Wykończenia. Sorry laski

Gość gość
"Tylko te imiona janka bynajmniej nie jest imieniem patologicznym tym bardziej franek" Tobie sie tak wydaje. Sa modne, a gawiedz lubi popularne. Zwlaszcza za darmo.

Gość gość
a mnie to rozbawiło ostatnio składałam dokumenty na zasiłek rodzinny wiem patola jestem . Ale jak zobaczyłam moją sąsiadkę , która mi mówi , że ona by w życiu nie poszła do mopru po jałmużnę itd. itp. i wie co tam chodzi za element . Po czym jest przede mną w kolejce po właśnie zasiłek rodzinny (czerwona na buzi jak cegła) wściekła się jak mnie zobaczyła odburknęła cześć z wyrzutem i tłumaczy się że teraz zasady ponoć się zmieniły i coś tam złotówka za złotówkę zaczęła mi tłumaczyć . To zrobiło mi się autentycznie przykro bo ja naprawdę przejmowałam się tym co na mi mówiła a tu proszę takie coś :-(

Gość gość
Prowo. Bylo do przelkniecia poki nie ta siostra. Rozumiem, ze cwiczysz warsztat, ale na razie kiepsko.

Jestem radcą prawnym w mopsie. Teraz w większości mopsow pieniądze są przelewane na konta. Także marna prowokacja.

Gość gość
U nas w MOPR celowki i okresowki wypłacają w kasie ,rodzinne pielegnacyjne i 500+ na konto ,nawet ci co kont nie mają to dostali karty przedplatowe ,ale w gminie obok jak ktos nie ma konta to w kasie wszystkie swiadczenia.Akurat u nas pracownicy socjalni to mili i kompetentni ludzie ale pracownicy z działu rodzinnego sa chamscy leniwi i nikompetentni!Słupsk.

Gość gość
Bogdan wlasnie wrucil z roboty i chyba tygodniuwki nie dostanie w sobote bo zaliczek nabral pijus jeden pogonie go w trzy diably jeszcze obiat woła rzeby mu dac. Ja nie jestem rzadna patologja, mam swoje mieszkanie socialne ładnie urzondzone z pomyslem kawalerka w centrum miasta. Muj bogdan na wykonczeniuwce nie zna sie bo jest murażem i bałuwan tylko to umi.

Gość gość
ja nie mam kąta w banku i odbieram wszystkie zasiłki w kasie wiec nie piszcie gupot, ja odbieram w kasie zeby komornik mi nie ukradl

Gość gość
Ty ,od Bogdana prosze Cie przypomnij sobie zasady pisowni polskiej,moze znajdziesz w swoim socjalnym mieszkanku jakis słownik!Autentyczna mopsiara ze Słupska!

Gość gość
ja nie jestem ze Supska rzadnego tylko ze Zdziechowa kolo Gniezdna tam gdzie słynne są dźwi gniezdnieńskie w katedrze

Gość gość
No i pisiorstwo na takie coś (kogoś? nie wiem jak nazwać) wywala naszą ciężko zarobioną kasę. Ale motłochem łatwiej się rządzi.

Gość gość
dlaczego obrarzacie wszystkich ludzi kturzy majom wiencej dzieci?? Morze same jestescie bezpłodne zawistnice a państwo bardzo dobrze robi ze pomaga rodziną w poczebie dzienki temu moje dzieciaczki mogom miec leprze zycie a ja bende mogla bogdana na zbity ryj wyzucic z mojego mieszkania socialnego

Gość gość
Kreeetynko ja sie tak podpisałam!Do postu ponizej nigdy nie głosowałam na PIS i nigdy nie zagłosuje!Jestem wykształconą mopsiarą ze Słupska!::-( :-)

Gość gość
A ta kreetynka i jej pisownia to prowo!Pisz po zabawne:-( Mopsiara ze Słupska

Gość gość
Hahahaha, ale się uśmiałam, brawo Dziewczyny:) I niezła pompa z tych, co uwierzyly, że ktoś to pisze naprawde;) Szacun

Gość gość
bo ja wiem mi też żal dupę ściska sąsiadka ma 5 dzieci bierze 500 plus chłop kierowca ona księgowa chuj z taką sprawiedliwością :-( ja nie rozumiem 500 powinno być tylko dla bezrobotnych.

Gość gość
Ja mam rentę i hajs z mopsu. Mieszkanie socjalne i żyjemy jak paczki w maśle. Co roku jesteśmy w Hiszpanii

Gość gość
miały rację, winny ciebie całkiem wypieprzyć, ty więcej dostajesz za darmo za to, że napieprzyłaś bachorów jak one za codzienną pracę.

Gość gość
nikt nikomu nie zabrania miec durzo dzieci myslisz ze to takie latwe wyobraz sobie ze ja przerzylam 3 porody kleszczowe a wogle to 7 mysliż ze to nie jest dla kobjety wyczerpujonce ?? cos sie nalezy od panstwa dla mie za to ze takie menki panskie przerzylam na poroduwce!!! jestem matkom 24 godziny na dobe to jest moja praca kturom wykonuje i opiekuje sie dziecmi mojimi zawsze mam w domu czysto i obiat ugotowany i nawet dla bogdana mojego narzyczonego tez ugotuje i posprzontam zawsze i curce pomagam bo jest w cionzy zagrozonej a ma jurz jedno dziecko a partner ja zostawil samotnie wyhowuje i jestesmy swietna rodzina wy zawistnicy jedni mieszkamy razem ja i moje dzieci i curka z wnuczkiem i moj narzyczony bogdan. pozdrawiam Arleta z Zdzichowa

Gość gość
Arletka pozdrowienia i zyczenia dla całej rodzinki od innej mopsiary!Słupsk sciska !