Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn. Czy potrafilibyście zaakceptować kobietę po ciapatym?

Polecane posty

Gość gość
Nie każdy ciapaty to kóz/je/bca. Niektórzy walą psy i wielbłądy a nawet krowy.

Gość gość
ale są czysci i nie dymaja swin

Gość gość
Taki debilizm jest w Polsce? nie do uwierzenia, mam nadzieje ze to tylko prowo:)

Gość gość
gość dziś Piąteczka gościu ;) Najwięcej przemocy stosują czarni wobec czarnych, a nie biali wobec czarnych. Tak samo jest z arabami i hindusami. Ale jak oni siebie na wzajem wyrzynają, albo nazywają siebie czarnuchami, to jest ok. Czarni gwałcą białe kobiety, biały nie zgwałci czarnej. Takie są fakty. Nam się wmawia, że tylko my jesteśmy rasistami, a prawda jest taka, że inne rasy też nas nie znoszą i gardzą nami. Ciekawe czy oni byliby tak zadowoleni jakby hordy białych najeżdżały na ich kraje i chciały żyć na ich koszt?

Gość gośćtensam
Do gość 12:53. Ufff... wreszcie jakiś głos rozsądku przemówił. Przecież wiadomo jak jest. Tylko biały się tam pokaże to skrócony o głowę. Jak ten nasz z geofizyki Kraków. Tysiące dziennikarzy i niewinnych cywilów. Już o chrześcijanach nie wspomnę. Na krzyż czy biblię nasrać można a niech tylko ktoś coś złego na koran powie. No jest jakiś mądry?? Nie wiem jak duży naród w środku europy, dumny ze swojej przeszłości i historii. Silny, waleczny i niezwyciężony mógł zamienić się w stado baranów?? Debilizm aż poraża!!! Qrwa!!! Dać tym cepom kilka seriali na krzyż, pobudować biedronki i myślą że w dobrobycie żyją. No co za cepy!!!???

Gość gość
gośćtensam dziś Najsmutniejsze jest to, że teraz biali nienawidzą innych białych, a obcym dają same przywileje, a nie oczekują przestrzegania praw i zapracowywania na siebie i własną rodzinę. Teraz biały jest niewolnikiem i musi robić na innych, a oni to co? Święte krowy? Ja nie rozumiem co się teraz dzieje w UE, żeby sprowadzać tak obcych cywilizacyjnie ludzi, przed którymi się zawsze broniliśmy, którzy nie mają zamiaru się asymilować, ani pracować, ba, nawet przestrzegać prawa, a w szerszej perspektywie wprowadzać własne rządy. Ściągnęli na nas niebezpieczeństwo, zakneblowali usta, nie karzą złoczyńców o wyglądzie arabskim, ani nie przestrzegają przed niebezpieczeństwem, bo każe wytknięcie im złego zachowania czy nawet dokonanych przestępstw, to rasizm. Ja się pytam w imię czego? Przecież oni nami gardzą, jesteśmy dla nich zepsuci moralnie i gorsi niż bydło, więc po co się tu pchają?

Gość gość
Drodzy panowie. Nie plujcie się tak. Dla Was i tak to czysta teoria.

Gość gość
gość wczoraj Przecież wielu facetów pewnie miało kobiety po ciapatych czy ciemnoskórych. Pewnie nawet o tym nie wiedzą xxx i to jest właśnie najgorsze :-(

Gość gość
gość dziś Jasne, bo co drugi mężczyzna w Polsce, to człowiek innej rasy :D Skończcie już tę histerię :P

Gość gość
Fakt, to mnie nie dotyczy poniewaz bym nie musial tego akceptowac bo stronie od panienek lekkich obyczajow. Dzisiaj czytalem o mlodej 20 letniej polce zamordowanej przez takich sniadych . Dziewczyna mimo 20 wygladala bardzo mlodo a mila z jednym z nich 3 letnie dziecko, jak zachodzila w ciaze to miala 16 a musiala wygladac na 10, to pewnie to ideal dla takich. Sami sprawdzie , nazywala sie Zosia Sadowska bardzo mi jej zal .

Gość gość
gość dziś To jakaś patola z UK. W Polsce jakoś rzadko się zdarzają takie sytuacje.

Gość gość
bo tu nie ma brudasow

Gość gość
można Cie porównać do syna marnotrawnego :p ważne ze się nawróciłaś na właściwa drogę

Gość gość
kto jest tym synem marnotrawnym bo nie kumam?

Gość gość
Nie każdy ciapaty to kóz/je/bca. Niektórzy walą psy i wielbłądy a nawet krowy. mój kolega ze szkoły, z bardzo porządnej katolickiej rodziny chwalił się, ze dawał fiuta to wylizania swojemu bezzębnemu ze starości jamnikowi także biali katolicy tez maja takie podniety

Gość gość
gosc 17:40 nie martw się s****wwo on i tak Cie wołał od tej kozy i był dla Ciebie lepszy niż dla niej

Gość gość
ścier

Gość gość
gosc 17:40 nie martw się s****wwo on i tak Cie wołał od tej kozy i był dla Ciebie lepszy niż dla niej jestem facetem i raczej nie interesują mnie katolicy jeb..cy stare jamniki :)

Gość gość
to oni dymają też facetów? chyba capów?

Gość gość
no taka dziewczyna co się zadaje z ciapatym to jest jak syn marnotrawny więc jeśli wróci na właściwa drogę to można wybaczyć

Gość gość
Na właściwą drogę? Jeśli wróci z emigracji a tu nie ma ciapatych to się nawróci. Ale jaka jej w tym zasługa?

Gość gość
Jak bedzie dobrze obciagac i dymac jak rasowa suczka to nie ma sprawy.

Gość gość
ja bym wybaczył :p

Gość gość
frajer

Gość gość
Po ciapatym, murzynie, muzulmanie NIE! Nie wymagam bycia dziewica ale wiazanie sie czy seks z takimi to objaw braku rozumu.

Gość gość
ja chciałbym wziąć na dwa baty jakaś blondynę z ciapasem. Było by rozkosznie :p

Gość gość
głupi zbok

Gość gość
Nigdy w życiu! Szczerze? To brzydzil bym się nawet i nie po ciapatym. Żona była dziewicą ja prawiczkiem i tak prawie 7 lat jesteśmy małżeństwem a 13 się znamy :)

Gość gość
brzydziłbym się takiej szlochy :classic_cool: TFUUUU

Gość gość
tak jak brzydziłbym się dziewicy :classic_cool: TFUUU i jeszcze krew na wackuuu TFFFUUUUU i jej przezywanie, boli, boli... TFUUUUUUU