Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sama sobie mam odebrac poród

Polecane posty

Gość gość

Co mam robić? Wystarczy ze zagotuje wode, podre przescieradla na szmaty a reszta w rekach matki natury? Mozliwe ze zostane sama wiec wole sie przygotowac.

Gość gość
Co kombinujesz?

Gość gość
A telefon posiadasz?no chyba że urodzić i udusić tak żeby nikt się nie dowiedział.normalna matka dzwoni na pogotowie .

Gość gość
Dziwczyny to nie jest smieszne :( Mąż pewnie mnie zostawi, telefon mam tylko komorkowy i boje sie ze bedzie rozladowany. Moja matka nie chce do mnie przyjechac, mowi ze jej to nie interesuje.

Gość gość
aha i co jeszcze? Prąd ci odetną z powodu niepłacenia rachunków, śniezyce zapowiadają a do tego strajk komunikacji miejskiej i protesty w szpitalach? :D Dawaj co tam jeszcze pominęłam?

Gość gość
jeśli się zdecydowałaś na 9 miesięcy ciąży a teraz to zrobisz to morderstwo trzeba było zrobić aborcje jak był czas teraz oddaj do końca życia nie wybaczysz sobie umrzesz razem z tym dzieckiem oddaj go nawet zanieś na plebanie albo zostaw w szpitalu ale pamiętaj napisz list że zrzekasz się praw do tego dziecka będzie mogło od razu iść do rodziny

Gość gość
poród trwa długo nawet jeśli ci odejdą wody to może trwać nawet 30 godz ale trzeba jechać do szpitala bo często natura nie daje rady sama są też sąsiedzi gdybyś była sama i tel. by nie działał

Gość gość
A po co chcesz gotować wodę?

Gość gość
A czemu maz ma Cie zostawic?

Gość gość
piszesz jakbyś miała 16 lat po pierwsze woda ciepła i szmaty są potrzebne po to aby umyć krew z podłogi po porodzie i umycie dziecko i dziecko otulić aby się niw wychłodziło za dużo się oglądało trudnych spraw DZIECKO POWIEC RODZICOM

Gość gość
wlasnie czemu mąż ma cie zostawić?

Gość gość
Jestesmy ostanio w ciaglym kryzysie, ostatnio wykrzyczal mi w twarz ze chce odejsc i sie spakowal juz. I zaczyna wywozic swoje rzeczy. Nie wiem czy wsystko wywiezie do porodu. On ma tyylko auto a do szpitala mama ponad 90 km wiec jezeli kaertka bedzie jechac dlugo to sama musze dac sobie rade

Gość gość
ta jasne, bo poród trwa dwie minuty! :O

Gość gość
powiedz mu ze jest debilem, bo jak nie che byc z toba to ok, ale to ze cie zostaia w ciazy i potem odchodzi id dziecka pokazuje ze jest chujem

Gość gość
Nie moge mu tego powiedziec bo on nie jest ojcem dziecka.

Gość gość
czy wy nie widzicie że to prowo?!

Gość gość
Chciałabym aby to była prowokacja ale ja sie po prostu boje. Czy ja moge przed terminem pojechac do szpitala i tam czekac na porod?

Gość gość
Nie dosc ze tepa to i k****. Nie dziwota ze chlop ucieka skoro rogi przyprawila. A tak w ogole prowo 5/10, niezle

Gość gość
Nie znam miejscowości gdzie jest 90 km do szpitala. Pierwszy poród trwa dlugo. Od pierwszych skurczy do porodu to dlugi czas. Nawet jezeli nie zdarzysz dojechać do szpitala to urodzisz w karetce albo w domu pomogą Ci odebrać poród. Sąsiad moze Cie zawieść do porodu.

Gość gość
zaraz napisze że nikogo tu nie zna. :P

Gość gość
Jeny wez piszcie te PROWA chociaz troche bardziej realizstycznie bo rzyg bierze na te wypociny

Gość gość
ojciec dziecka niech zawiezie do szpitala. chyba, ze nie pamieta kto forme zalal

Gość gość
Dlaczego chcesz to sobie sama zrobic?Przeciez jest to niebezpieczne. Co zrobisz w chwili kiedy zacznie sie cos dziac z dzieckiem badz z Toba?

Gość gość
Autorko tylko nie zapomnij odgryzc pepowine

Gość gość
I zezrec lozysko :)

Gość gość
nie ma miejsc gdzie jest 90km do szpitala. tel się rozladuje? A od czego ladowarka? ale lipne te prowokacje.

Gość gość
nawet, jeśli szpital masz tak daleko (o ile to w tak małym kraju możliwe), to bliżej jest pogotowie i z niego przyjeżdża karetka. Telefon zdążysz naładować, nawet do sąsiadów 3km dojdziesz po prąd, gdyby coś się zaczęło.

Gość gość
A jak ladowarka wybuchnie w gniazdku i sie spali wlasnie jak autorka w skurczach bedzie chciala podladowac telefon to co ? Wez ty mysl a nie od prowokacji wyzywasz , no!

Gość gość
no wlasnie po co ciepla woda, widzialam na filmach , że gotuja wode ale po co to ja nie wiem, ktos wie???