Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teściowa zesrała się w pociągu. Jak do nas wpadła od razu do wc poszła i

Polecane posty

Gość gość

zaczęła się podmywać, majtki w zlewie rękami przeprała i rozwiesiła na moim sznurku na bielizne, żeby wyschły. Na zlewie zostało trochę kału ;/ Sama się domyśliłam co się stało, bo ona sięnie pochwaliła. PRzyjechała do nas z końca polski na weekend i chyba nie wytrzymała w tym pociągu..Żenada, nawet mi głupio o tym mężowi powiedzieć ;/

Gość gość
Niestety tak wygląda starość, my też wiecznie młodzi nie będziemy. Daruj sobie opowiadanie o tym mężowi, dużo stracisz w jego oczach a i wielką przykrość mu zrobisz.

Gość gość
taaaa a świstak siedzi i zawija w te sreberka. jakbyś napisała ze pksem starym jechała to moze bym uwierzyła ale nie pociągiem. W KAŻDYM POCIAGU JEST WC.

Gość gość
koszmarna jestes...ty bys sie chwalila rodzinie ze sie zesralas? :/

Gość gość
Co ma starosć do tego? Nie miałyście nigdy biegunki? Zdarzyło się, no i co? Co ma kobieta opowiadać. A ty masz tak głupie życie, że to dla ciebie powód do zakładania tematu na kafe?

Gość gość
Myślę, że teściowa autorki młoda nie jest, skoro nie domyła po sobie umywalki. Stąd to mniemanie o starości.

Gość gość
Na pewno nie zrobiła tego spechalnie. Jest to obrzydliwe, owszem, ale taka niestety jest starość. Ciebie też to czeka

Gość gość
Produkujecie się a wystarczyłoby zwykłe 2/10

Gość gość
Ładna rodzinka ja cię proszę .....

Gość gość
PIERDO/LICIE JAK POTŁUCZONE! Nie chodzi czy popuściła czy nie ale o to, że nie powinna się odmywać do umywalki ani prać w niej obsranych gaci! Będąc w gościach to już mogła te gacie zapakować w folię szczelnie i wywalić do śmieci na zewnątrz, a nie robić cyrk idiotka! jak już zafajdała umywalkę to mogła też chociaż ją umyć i odkazić po sobie syfiara!!! w ogóle nie zauważyłyście tego faktu? Widocznie takie same śmierdzące, obleśne brudaski jesteście!

Gość gość
Wiecie dlaczego wymyslam takie głupoty i opisuję je na Kafe? Bo mi się nudzi!!!!

Gość gość
Mojej się też zdarzyło. Najpierw na dworze pod krzakiem, potem u nas. Chyba też prała. Nie wiem. Owszem, brzydziłam się potem łazienki, myłam wszystko. Pocieszałam teściową, że nic się nie stało, każdemu się może zdarzyć, zmieniałam temat, jakbym praktycznie nic nie zauważyła i już zapomniała. Chora jest, to i może się zdarzyć. Czułabym się jak ostatnie g****o, gorsze niż te, które ona wydaliła, gdybym przywiązała wagę do jej wypadku i przeżywała to jak idiotka.