Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wykorzystac mm jesli dziecko jest na piersi?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam 3 opakowania mm, nie mam komu oddać. Dziecko ma 1,5r, nie pije mm bo oprócz normalnej diety jest tez na kp. Poradźcie jak je wykorzystać. Myślałam np o płatkach owsianych na tym mleku..

Gość gość
Wystaw na olx w swojej okolicy może ktoś potrzebuje.

Gość gość
Bez sensu na siłę wykorzystywać. Zanieś do przychodni, dadzą komuś, albo wystaw na Allegro.

Gość gość
Zrób ciasto np blok czekoladowy:)

Gość gość
Możesz normalnie wykorzystać jako mleko właśnie do naleśników czy płatków z mlekiem, czy budyniu nawet. Ale też raczej oddałabym na Olx, czy jakimś innym lokalnym serwisie, na pewno się ktoś chętny znajdzie.

Gość gość
Do nalesnikow i ciast nodyfikowane sie nie nadaje wszystko co dobre ulega zniszczeniu bo nie mozna go gotowac. Ja robilam tak np owsianke: gotujemy na wodzie owsianke a mleko rozrabiasz w malej porcji letniej wody i dodajesz do owsianki wystudzonej. Tak samo mozna robic kaszki.

Gość gość
Znajoma wykorzystała do zrobienia masy, którą przełożyła andruty. Całkiem dobre to wyszło. Jest mnóstwo przepisów na masę do andrutów z użyciem mleka w proszku. Jasne, że nie chodzi w nich o mleko modyfikowane, ale ono chyba aż tak bardzo nie różni się w smaku od zwykłego mleka w proszku.

Gość gość
Szczerze? Najlepiej spuścić w kanalizację..

Gość gość
Popieram. Na siłę zjeść? Blee. Nie dawałam dziecku i tym bardziej nie skonsumowałabym sama.

Gość gość
Do kosza z tym syfem. Fuj

Gość gość
Uwazacie ze nia ma sensu dawac dziecku z platkami owsianymi np? Mezo lepiej dac mu je ze zwyklym mlekiem? teraz je z jogurtem naturalnym i owocami,-)