Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o bardzo krótkich włosach u kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Jak komus pasuja do twarzy to super. Ja mialam kiedys b dlugie,scielam na krociutko i wygladam duzo mlodziej ,tylko ze jestem w srednim wieku juz,wiec mnie odmłodzila ta fryzura. Bo nie mam zwylego sciecia na chlopaka tylko typowe kobiecie fryzury. Nieraz asymetryczna,nieraz postawiona do gory,roznie.

Gość gość
Ja mam męską fryzurę i moim zdaniem bardzo ładnie podkreśla rysy twarzy - ale ja jestem młoda, bo mam 23 lata.

Gość gość
Nie wiem skąd się bierze opinia, że krótkie włosy ujmują kobiecie lat. Jest zupełnie na odwrót. Włosy krótkie z odsłoniętym uchem to typowa fryzura pań 40+. Odsłania nie zawsze już gładką szyję. Ciężko toto ułożyć, aby nadać jakikolwiek kształt bez efektu hełmu. Ja sobie też tą krzywdę zrobiłam na wiosnę. Już odrosły do boba :-) never ever pixie cut :-)

Gość gość
No i zasada nr 1 - do krótkich trzeba mieć regularne, ładne rysy twarzy.

Gość gość
mialam kilka razy pixie, ale właśnie efekt hełmu przy odrastaniu mnie zniechęcił. Więc teraz obcinam maszynką

Gość gość
Albo ten bok wygryziony nad jednym uchem i liść przez pół twarzy na bok :-) komu w tym ładnie...

Gość gość
Hmm przynam że lubie długie włosy, sama ścinałam najkrócej do dłuższej wersji boba ale widziałam kilka kobiet z piękną twarzą które ładnie wyglądały w krótkich. Wszystko zalezy od danej kobiety. Wiele lat temu czytałam artykuł że kobieta z rozpuszczonymi, dłuższymi włosami jest sporo atrakcyjniejsza w oczach mężczyzn, ale nie wiem czy to prawda uniwersalna.

Gość ellle
18.27 Jest to prawda, bo mężczyźni lubią w kobietach to, co jest inne niż u nich. Przykładowo kobieta z ładnym biustem, długimi włosami ubrana w sukienkę spodoba im się bardziej niż płaska kobieta w spodniach obcięta na jeża, bo ta druga będzie wizerunkowo zbliżona do faceta.

Gość gość
Kobiety o krótkich włosach są dużo mniej pociągające dla mnie, nie potrafiłbym być z taką, te niby laski pokazane na zdjęciach nawet kijem bym nie dotknął.

Gość gość
a widzisz, jedna pół zycia była najseksowniejszą kobietą świata Nie wiem czy prawdą jest do o "przeciwieństwie". Przecież idąc tym tropem faceci z nadwagą woleliby płaskie kobiety, a faceci z długimi włosami tylko te ogolone na łyso.

Gość gość
jak kobieta ma ładną twarz to i krótkie włosy sa ok nasza prezydentowa piękna zadbana kobitka i tez ma krótkie włosy

Gość gość
Mnie się osobiście nie podobają jako facetowi, ale kto co lubi. Lubie dlugie wlosy u kobiet, albo najkrotsze to do ramion

Gość gość
nie wiem czy prezydentowa to dobry przykład :P

Gość gość
co masz do prezydentowej odpowiednia kobieta na odpowiednim miejscu wykształcona elegancka a te krótkie włosy jej pasują

Gość gość
Prezydentowa, premier :-) nieziemsko atrakcyjne kobity pod 50-tkę :-)

Gość gość
"nasza prezydentowa piękna zadbana kobitka " Gdzie widzisz tą piękność? chyba o***t taki piękny i nie widać

Gość gość
nie no, z twarzy taka wiedźma trochę, ale nie o niej temat

Gość gość
Jako facet napiszę krótko - nie ma nic bardziej beznadziejnego niż kobieta z krótką fruzyrą. Taki babochłop. Jednej na tysiąc dobrze z krótkimi włosami, no ale jeśli porównujecie się z Angeliną Jolie to spoko... :)

Gość ellle
19.17 - nie filozofuj

Gość gość
mam nadzieję zestarzeć się trochę lepiej niż angelina (babeczka jest ledwo po 30 i już miała twarz naciąganą)

Gość gość
ellle dziś - nie filozofuje tylko odpowiadam co myślę na temat tej teorii o przeciwnościach

Gość krótkowłosa
ja mam 33 lata i mam takie krótkie jak Angelina i wyglądam bardzo dobrze,miałam kiedyś długie włosy i wyglądałam koszmarnie a miałam kilka naprawdę fajnych fryzur...teraz wyglądam przede wszystkim młodziej...codziennie ma fajnie ułożone włosy i w żadnym wypadku nie ma hełmu...także nie każda kobieta wygląda dobrze w długich włosach...

Gość krótkowłosa
miało być mam a nie ma*

Gość gość
Wam się tylko wydaje, że niby wyglądacie młodziej w krótkich włosach. Ale krótkie strasznie postarzają, o dziesięć lat.

Gość krótkowłosa
tak bo ty mnie znasz i wiesz jak wyglądam...przecież do cholery widzę się w lustrze i widzę jak wyglądam,widzi mnie mąż i rodzice i też mówią ,że w krótkich wyglądam lepiej...ale ty mnie nie znając wiesz lepiej debilu

Gość gość
mnie nie ma co odmładzać bo jestem młoda, może jak zacznę się starzeć to zapuszczę żeby schować pomarszczoną szyje. Póki co krótkie włosy działają na moją korzyść.

Gość gość
Krótkie włosy u kobiety to totalna porażka.