Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wydajecie miesięcznie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Ile wydajecie miesięcznie miesięcznie pieniędzy? Jesteście w stanie określić ile na co idzie? Jedzenie, opłaty, dojazdy, ciuchy, przyjemności?

Gość gość
Sto piaty temat na ten Sam temat

Gość gość
Tylko biedacy tak dokładnie wyliczają.

Gość gość
Koło 300 na rachunki, 300na samochód, koło 900 na jedzenie, 200 na przyjemności

Gość gość
Nie liczę.serio nie liczę. Czasem 5 tys miesiecznie czasem 10 czasem 2 tys innym razem więcej jak cos w domu do zrobienia czy kupienia. czasem jak gdzies jedziemy to juz więcej wychodzi.nie liczę

Gość gość
dochodu mamy teraz ok 4,500zł. kiedyś mieliśmy ok 8,000 ale mąż przeszedł na emeryturę. po opłatach miesięcznie odkładamy ok 500zł, chyba, że są ekstra wydatki typu ubezpieczenie samochodu... ale na co ile wydajemy? ja na dojazd do pracy kwartalnie 1050zł. a reszta? jedzenie, ciuchy, przyjemności i opłaty. ciężko powiedzieć na co ile dokładnie, nie liczę.

Gość gość
Ja wydaję na dwie osoby ok. 700 zł na jedzenie plus chemia, rachunki ok. 400 zł - nie mam czynszu i ostatnio się b staram mało zuzywac, talefon na karte, itp. Nie mamy samochodu, ok. 250 zł hobby, ubrania to prawie nic, może 20 zł na mc... Reszte odkładam na razie

Gość gość
1600 , bo tyle zarabiam. wydaję na wszystko oprócz jedzenia i rachunków bo za to nie płacę

Gość gość
miedzy 400 a 700zł :)

Gość gość
Samych opłat kredyt plus bieżące opłaty to ponad 2 tys do tego jedzenie jakiś ciuch chociaż rzadko zatankowac samochód czasem leki ja miałam angine teraz corka chora kupę kasy wydaje

Gość gość
4"osoby: 1000 na jedzenie, 400'paliwo, rata kredytu 950, czynsz i media 600, telefony 100,

Gość gość
Jakies 2,5 tys. opłat stałych, za paliwo i koszty ogólnie związane z samochodem nie płacimy bo mamy auta słuzbowe, ok 200 zł na kota, ok 800 zł na wyjscia do restauracji, imprezy, kina itp, a ile wydajemy na zakupy spozywcze i chemie to nie mam pojecia, nigdy na to nie zwracałam uwagi

Gość gość
Zobowiazania okolo 9tys.(moze byc mniej ale chcemy czesc do marca splacic a pozostale za rok ) Zycie -chemia,kosmetyki,ciuchy,'jedzenie,szkola dzieci i wszelkie inne 5osob- 3500 Rachunki 1500 Mamy rozpisane wszystko .Czasem super wychodzi czasem nie bardzo.W tym m- cu kupilam sobie podklad za 170zl i ciuchy za okolo 500.Ale to juz na swieta i sylwestra oraz prezenty dla dzieci wiec w grudniu bedzie mniej.Generalnie najgorzej z tymi zobowiazaniami ale od kwietnia odkladamy juz po 5tys miesiecznie wiec jestem db mysli:)