Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rlila

Źle wybrane imiona dla dzieci wg. męża

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 15:36 A nie widzisz różnicy między ojcem i córką, a rodzeństwem? Problem jej męża to w krótkim streszczeniu sytuacja w której nasze dziecko dostaje imię którego nie lubimy do szpiku kości. O to jest ten cały problem i ból nie napiszę czego

Gość gość
gość dziś 16:45 No właśnie nie zawsze, podam przykład z życia, w szkole średniej w mojej klasie było 5 Marcinów, z czego jeden miał na 2 imię Damian, by uniknąć nieporozumień zaczęliśmy korzystać z jego drugiego imienia i tak do dziś został Damianem.

Gość gość
Idźcie do wydziału cywilnego i zmieńcie to nieszczęsne imię. Jeżeli to ma być powód depresji, to zmień. Chłop będzie szczęśliwy, uśmiechnięty, wróci życie i radość do rodziny. Ale tak szczerze- czeka Cię ciężkie życie z takim egzemplarzem...Porażka.

Gość gość
DECYZJA JEST?

Gość rlila
Tak jak pisałam wcześniej imiona zostają

Gość gość
A ja jestem ciekawa różnicy w komentarzach odnośnie imion, część osób mówi że krzyżowe dawanie imion nie przeszkadza, a część że to totalny idiotyzm... Jak to w końcu jest?

Gość gość
Autorko, z ciekawości, czy sprawa się zamknęła?

Gość rlila
Mąż nie zmieni imion urzedowo, ale inaczej nazywa syna niż ten ma na imię - nazywa to terapią... Nie wiem kto mu podsunal ten pomysł.

Gość Kola

Źle dobranym imieniem naprawdę  można dziecku zaszkodzić np.kiedy z połączeniu z nazwiskiem wychodzi....taki miks że dziewczynka będzie przez chłopaków zaczepiana(bo ma "tak" kojarzące się nazwisko...