Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie wokól takich ludzi, ktorych bez powodu nie lubicie?

Polecane posty

Gość gość

czy macie wokól takich ludzi, ktorych bez powodu nie lubicie?

Gość gość
Ja to w ogóle nie lubię ludzi.

Gość gość
Zapytajcie mojej teściowej. Bo ona mnie nie lubiła zanim mnie w ogóle zobaczyła i poznała, bo jakim cudem mogła być wrogo nastawiona już od progu? Chore. Ja tak nie mam że nie lubię kogoś bez powodu, a ona jak widać ma.

Gość gość
Teściowe z reguły sie boja o stratę syna , ale nie wszystkie , niestety moja mama jest super tesciowa dla mojej bratowej ale za to mija tesciowa .. Koszmar , ot paradoks , niby nic jej nie zrobilam ale przeze mnie synek sie usamodzielnil

Gość gość
ja mam tak ,że jesli ktos mi nie odpowiada od pierwszej rozmowy to juz tak zostanie. chodzi o tonacje , sens rozmowy, ruchy ,gesty. mialam tak ,że od razu kogos nie polubilam pozniej musialam sie troche do niej przekonac bo niestety z nia spedzalam dosc czesto czas. niby bylo w porzadku przez jakos czas , ale niestety po jakims czasie sie oszukiwania stwierdziłam ,że nie ma to sens. ! i mam tak czesto. nie zmuszam sie juz do rozmow i kontaktu z takimi ludzmi.

Gość gość
Gosc 13:29 Ja tak samo

Gość gość
Ja nie mam takiej osoby ale moja siostra nie znosi zony brata swojego chłopaka. Jak sie jej pytam czemu jej nie lubi on odpowiada ze nie wie ze samym wyglądem i sposobem zachowania działa jej na nerwy. A jej imię działa na nią jak plachta na byka

Gość gość
Ja mam takich sąsiadów, już sama nie wiem czy bardziej działa mi na nerwy on czy ona, on jest lekarzem celebryta z wielkim ego, całe swe życie opisuje na fb łącznie z tym, co kto do niego powiedział, co zjadł itd. Od czasu do czasu wchodzę na jego profil chyba po to, żeby sobie podnieść ciśnienie. Natomiast ona jest niby miłą, ale irytuje mnie ton jej glosu i to, że olewa zachowania swoich rozwydrzonych dzieciorow. Generalnie staram się nie oceniać źle ludzi, ale ta parka działa mi na nerwy.

Gość gość bvjvvbbbc
Oj tak! Jest pare takich osob, wredne malpy z pyska. Po prostu, patrzysz na ta osobe i od razu widzisz, ze jest falszywa, zwyczajnie Jej tak z oczu patrzy. Ogolnie ostatnio tez ludzie mnie draznia. Najchetniej bym na jakas Alaske wyjechala...