Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ze moja 14 mies corka nigdy nie miala goraczki?

Polecane posty

Gość gość

Nawet przy zabkowaniu..ma juz 12 zebow.:/

Gość gość
ciesz sie , moja 8 miesieczna corka nie spi od 4 dni , temp 39 stopni , ledwo żyje z niewyspania i ja i ona , dziś jej zaczelo przechodzic

Gość gość
Bo organizmy ludzkie są różne . Moje młodsze dziecko dostaje wysokiej gorączki przy każdej poważniejszej chorobie . Starsze dostało dopiero jak się okazało, że musi mieć operację ucha , przy nawet poważnej chorobie zero gorączki. Lepsza chyba jednak gorączka, szybciej można reagować, szukać przyczyny.

Gość gość
Oczywiście sie ciesze ale tez trochę dziwie.. na razie wyszly jej wszystkie 1,2, i 4 i nie ma jeszcze zadnej 5 i 3. Do tej pory w zasadzie tylko przy gornych dwojkach musiałam jej dac cos przeciebolowego na noc bo widzialam ze ja boli i sie meczyla i przy czworkach miała katar i biegunke ale bez goraczki

Gość gość
A dlaczego miało by nie być normalne ja mam dwoje dzieci i niewiem nawet kiedy wyszły im zęby.

Gość gość
Normalne. Również mam dwoje dzieci nie mieli nigdy gorączki przy ząbkowaniu.za to im starsze to bylo gorzej zdążyli swoje przechorować. Twoja tez ma dopiero 14 miesięcy jeszcze zdąży miec nie raz i gorączkę i jakies choroby.

Gość gość
A dlaczego miało by nie być normalne ja mam dwoje dzieci i niewiem nawet kiedy wyszły im zęby.

Gość gość
Częstodzieci nie gorączkują przy zębach. Mpja dwójka też nie goraczkowała. Nienormalne byłoby gdyby chorowała i nie miała gorączki - takie dzieci też się zdarzają, ale normalne to nie jest. Mój syn nie miał gorączki dopóki nie poszedł do przedszkola - pierwsze choroby. Przez 3 lata był zdrowy.

Gość gość
Gorączki przy zębach i ja nie znam. Fakt można się niepokoić jak nigdy jej nie ma np.przy infekcjach bo akurat gorączka jest dobrym objawem-organizm walczy. Na razie się nie martw.