Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka rada na teściową która dosłownie każdemu w rodzinie obrabia tyłek?

Polecane posty

Gość gość
13:28 dwie opcje - albo choroba psychiczna, nie zdają sobie sprawy z tego co robią (podejrzewamy to u mojej teściowej, bo często zmienia zdanie, wymyśla choroby, ma jakieś urojenia na tle zdrowia swojego i bezpieczeństwa swojego i rodziny, osobowość lękowa) albo czysta złośliwość. Dużo jest takich kobiet.

Gość gość
13:30 Tutaj pomoże tylko cierpliwość i odcięcie się odtego źródła. Czas zweryfikuje kto jest dobry a kto zły i ludzie sami się przekonają

Gość gość
Mnie też obgaduje, tacy ludzie każdego obgaduja. Jak jeszcze z nią mieszkalam to potrafiła w pokoju obok mnie wyzywac i obgadywac z ojcem, tak że wszystko słyszałam. A teksty ma wulgarne, każdemu łatki przypina, nadaje przezwiska. Sąsiedzi tak samo, każdy ma jakieś wulgarne przezwisko często związane z wadą w wyglądzie, np grubasnica, garbata, okularnik, koslawa, piegowata, karlica. Ale ogólnie to dobra kobieta, uczciwa, pracowita, tylko ten fałsz, ploty i ocenianie ludzi. Potrafi z ciotka dwie godziny przez telefon gadac i ludzi obgadywac. A jak się z tą ciotką pokłócił, to z kolei ją obgaduje i wyzywa od grubych krów. Ogólnie bardzo powierzchowna taka, na jakieś głębsze tematy z nią nie pogadasz bo sypie sloganami. Taka płytka i pusta, choć jak pisalam wyżej nie jest to zła osoba.

Gość gość
A dajcie spokoj, ogranicznie kontakty do niezbednego minimum i po problemie, niech sobie poklepie ozorem tesciowa czy matka, mialabym to w doopie.

Gość gość
Nie jestem teściową ale jak czytam ten topik to odnoszę wrażenie że jesteście dokładnie takie same,jak każda potencjalna baba,typowe plotkary.Teściowe was obmawiają w rodinie a wy je na kafeterii.Śmiem twierdzić że ta obmowa teściowej to nie jej kaprys a wasze chamskie zachowanie.Dla mnie to zachowanie wasze to tzw.cichy podjj******c,kłóci się z mężem o jego matkę a jak osiągnie cel to cieszy się że mężuś również zaczyna mówić takim samym językiem jak żona. Jesteście do bólu zdemoralizowane,robicie z siebie świętoszki a plujecie jadem. Wydaje mi się że należało facetów brać z " BIDULA" ale wasze życie byłoby smutne bo nie miałybyście po kim robić jazdy.KRETYNKI~!!!