Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacko7

Czy zamawiać reklamówki od emGRAF?

Polecane posty

Gość jacko7

Witam, startuję z internetowym sklepem wysyłkowym i potrzebuję zamówić sporo foliopaków. Trafiłem na firmę emGRAF szukając producenta w internecie i chciałem zapytać się czy ktoś od nich zamawiał? Oferta wydaje się bardzo atrakcyjna. Czy nie cierpi na tym jakość?

Gość gość
opinie emGRAF ma w swojej branży bardzo dobre, na pewno nie będziesz zawiedziony, ceny są takie przystępne bo to jest bezpośredni producent, a nie pośrednik

Gość gość
emgraf to jedna z bardziej rozpoznawanych firm w tej branży, zaręczam, że każdy właściciel sklepu o nich słyszał, ja od nich zamawiam regularnie i za każdym razem jestem zachwycony, że jednak dla się w polsce znaleźć uczciwego i solidnego kontrahenta

Gość gość
mogę jedynie poprzeć przedmówców, nigdy nie było żadnych problemów gdy my zamawialiśmy torby reklamowe, zawsze były fajne a cennik rzeczywiście jest super

Gość jacko7
Sklep już wystartował, torby doszły dużo wcześniej. Jakość jest wprost idealna! Dziękuję za wypowiedzi i potwierdzam, że można od nich zamawiać w ciemno i bez zastanowienia.

Gość gość
W tym zakresie korzystałam z usług firmy www.nowaplast.pl która specjalizuje się w opakowaniach foliowych i reklamówkach. W dobrej cenie dorzucili jeszcze nadruk wiec jestem zadowolona ze współpracy.

Gość gosc

ja mam zaufanie tylko do C2C

Gość Tyś

KOSZMAR!!!
Całkowity brak profesjonalizmu, torby zamówione 9 września nigdy nie dotarły. Na stronie napisane, że realizacja zamówienia w 7 dni, potem okazało się że 14.

Po tygodniu, jest informacja, że wydruk się nie udał i muszą zamawiać nowe torby. 

Po 2.5 tygodnia, kiedy torby powinny być już u mnie, dostaję wiadomość że 100 szt, zostało wydrukowanych, ale na innej torbie niż zamówiona. Kolejne opóźnienie. 

Zaproponowali, że mogą opuścić mi cenę za niewłaściwe torby, o marne 8%.Firma, która reklamuje się jako ekologiczna, odrzuciła moją ofertę odkupienia od nich niewłaściwych toreb za połowę ich wartości, odpowiedziała, że taniej im będzie torby wyrzucić na śmieci, niż mi sprzedać. Ok. 

Poprosiłam o wykonanie "ponownie" wydruków na właściwych torbach. Dziś paczka powinna być u mnie (kolejne 2 tyg minęły), dostaję telefon, że wydrukowali, owszem, ale na torbach o innych wymiarach!! Więc jeśli chcę, mogą mi je wysłać jutro, ale jak chcę na tych które zamówiłam, to znów trzeba czekać 2 tygodnie. 

Pytając o rabat, za opóźnienia, za błędy i za nieprofesjonalną obsługę zostałam wyśmiana (gatulacje dla właścicieli firmy za dobór pracowników)! 

Ile razy można spartolić jedno zamówienie? Gdyby nie skończyła mi się cierpliwość, pewnie trwałaby wyliczanka do stycznia, na ile sposobów można NIE WYKONAĆ czarnego druku na bawełnianej torbie. 

Poprosiłam o zwrot pieniędzy. Ciekawe, kiedy do mnie dotrą....