Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO CIĄŻA?

Polecane posty

Gość gość

Witam Was serdecznie. Wiem że wiele już było podobnych tematów ale nigdzie nie znalazłam identycznego przypadku do mojego. A więc tak, ok 12 dni po owulacji zobaczyłam na bieliźnie dwie kropelki krwi oraz zabarwiony śluz na różowo. Myślałam że to wcześniejsza miesiączka ale nie. Zrobiłam test dzień przed spodziewaną miesiączką ponieważ bolały mnie piersi. Negatywny. w dniu spodziewanej @ nie przyszła ale piersi całkowicie przestały boleć. Dwa dni po terminie dostałam bólu brzucha jak na okres i pojawiła się miesiączka(?) tyle ze trwała jedynie półtorej dnia. Zrobiłam test i znów negatywny,ale brzuch mnie pobolewa do tej pory oraz caly czas mam temp. ok 37. Nie wiem czy znów robić test czy to raczej niemożliwe żebym była w ciąży? do lekarza chodze prywatnie i mam wizytę dopiero za miesiąc. Acha mam endometriozę, jestem po operacji ale lekarz mówi ze wszystko ok. czy może się mylić?

Gość gość
A nie masz znów torbieli endo? Ja od pewnego czasu miałam takie 1,5 dniowe miesiączki - powod toebiel na jajniku. Za ciążą nic nie przemawia, niestety :/ Kiedy miałaś operację?

Gość gość
ok 2 lata temu ale miesiąc temu miałam USG i niby wszystko ok:/