Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podać swój numer nieznajomemu?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku lat mieszkam blisko pewnego faceta którego znam tylko z widzenia. On zawsze za mną sie oglądał ale ja nie zwracałam na niego uwagi ponieważ byłam zajęta. Natomiast teraz wydarzyły sie dwie rzeczy .Po pierwsze jestem wolna,a po drugie pewnego dnia wpadlismy na siebie w sklepie. Przez kilka sekund stalismy jak wryc***atrzac sie na siebie:) Od tego czasu on zaczął wykonywać wiecej kroków. Przede wszystkim zaczął mówic mi dzień dobry:) Nastepnie przeszedł na "cześc" .Gdy akurat przejezdza autem a widzi mnie zatrzymuje sie by mnie pozdrowić. Teraz to juz mi macha jak bliskiej koleżance;) Zawsze sie zatrzymuje i długo na mnie patrzy:) Raz gdy szłam na spacer z daleka krzyknął ,że bardzo mi zazdrosci ,że spaceruje ,a on musi jechac do pracy:) NO I...wszystko fajnie tylko ,ze ja nawet nie wiem jak on ma na imie;) Nie mam odwagi do niego podejsc.On sam chyba tez jest dosyc niesmiały i rozwija to wszystko powoli. Natomiast mi konczy sie cierpliwosc chyba ;) I wpadłam na pomysł ,zeby dac mu swój numer telefonu.Tylko jak to zrobic? Zostawic za wycieraczką auta? Wrzucic do skrzynki na listy? Jak to rozegrac? Prosze o pomoc:)

Gość gość
Dodam ,że zwykle widzimy sie w biegu...albo on akurat jedzie do pracy albo ja. Bardzo mało spotykamy sie nie bedąc akurat w aucie. Gdyby on również wychodził na spacery to pewnie normalnie zwyczajnie bysmy porozmawiali.Ale on duzo pracuje ja również i nie mam pojecia jak to rozegrac. Ewentualnie jak zdobyc jego numer

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
A jakie ma to znaczenie ile mam lat? Oboje nie jestesmy juz nastolatkami:)

Gość gość
Wazne znaczenie. A tak serio to wloz mu numer pod wycieraczke samochodu

Gość gość
Myslałam o tym ......ale sie boje sama nie wiem czego;)

Gość gość
A w ogóle to on wie że jesteś wolna? , a może on nie jest?

Gość gość
Tak szybko się pocieszasz?

Gość gość
Nie wiem czy on wie czy nie wie. On jest na pewno wolny.... Wtedy gdy wpadlismy na siebie w sklepie on za kilka minut wrócił do tego sklepu i stanął za mną ,gdy sie odwróciłam wyszedł. Mam wrazenie ,że coś wrzucił mi do torebki . Moze swój numer? Ale ja zawsze wszystkie karteczki wyrzucam bez oglądania ich:/ No ale od tego czasu on bardzo bardzo sie mna interesuje

Gość gość
Czy sie szybko pocieszam? Hmm no cóż mój ostatni partner zdradzał mnie jak sie okazało 5 lat. Wiec nie mam wyrzutów sumienia. Jestem wolna wyleczona z dawnego uczucia i gotowa na nowe znajomosci:)

Gość gość
wez daj spokoj. PROWOKACJA! :-P

Gość gość
Aha no to powodzenia

Gość gość
Moze sie odważę i faktycznie zostawię karteczkę z numerem...Mało rad ale i tak dziękuje:)

Gość gość
no to dzialaj, po 5 latach zwiazku nie wiesz jak postepowac z facetem? beznadzieja z ciebie prowo jak nic!

Gość gość
I tak mu się podobasz sama to wiesz, to nie wiem czego sie boisz

Gość gość
16.49 wiem:) Jednak nigdy nie przejmowałam inicjatywy i nie wiem jak facet to odbierze ,ale czas zebrac sie na odwagę;)

Gość gość
Na pewno dobrze odbierze, ja tez bylem niesmialy, kobieta przejela inicjatywe, tak subtelnie ale jednak i mnie to nie zrazilo, wrecz przeciwnie. W tym nie ma nic złego

Gość gość
17.10 Dziękuje Tobie bardzo za radę. Ten mój Pan tez widać jest troszkę niesmiały . Wykonuje kroki ale sam widzisz ,ze sa to małe kroki. Wiec moze trzeba mu pomóc:)Wczesniej mówił mi niesmiało dzień dobry. Raz delikatnie sie usmiechnął a gdy odwzajemniłam usmiech nagle zaczął mówić mi "cześc" machać itp. ale to wciąż zbyt mało....Widac ,ze muszę go nieco ośmielić:) Wczoraj byłam w parku z psem.On przejezdzał i mnie zauważył wiec specjalnie sie zatrzymał byle mi tylko pomachać;)

Gość gość
Pewnie go oniesmielasz, może jesteś taka ładna. Wszystko możliwe

Gość gwoli wyjasnienia
Ale dlaczego od razu chcesz mu dac numer telefonu? Moze byc kartka za wycieraczke ale cos bardziej z polotem moze. Cos w stylu: moj pies cie (czy Pana) chyba lubi, zapraszam na wspolny spacer:D

Gość gość
Pomysł z karteczką jest fajny, pomysł ze spacerem też. Powodzenia, nie oglądaj się na nic, bo to może być przeznaczenie.

Gość gość
Ludzie:) ile wy macie lat że takich rzeczy nie wiecie? :D:P 1) Powiedz mu, ze właśnie uciekł ci z klatki tresowany zaskroniec. 2) Zapytaj go czy przez całkowity przypadek nie spotkał czasem podejrzanie wyglądającego zaskrońca spacerującego samotnie po okolicy 3) Wręcz mu wizytówkę z numerem telefonu i poproś o pilny kontakt telefoniczny w przypadku podjęcia jakiejkolwiek wiadomości o miejscu pobytu zaskrońca :) :classic_cool: