Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zahaczka

Ekskluzywne ubrania używane

Polecane posty

Gość gość
W Lumpeksach. Tylko tam są orginalne ubrania. Reszta to zła jakość i wysokie ceny w "normalnych sklepach".

Gość gość
No nie wiem czy w pierwsysm lepszym .... trzeba wiedzieć gdzie szukać takich perełek. Dobra hurtownia odzieży używanej markowych ubrań znajdziemy tu www.polcan-odziez.pl.

Gość gość
Też zamawiamy odzież z tej hurtowni http://www.polcan-odziez.pl./. Zamawiamy od nich towar ponieważ ubrania są bardzo dobrej jakości i prawie wszystkie firmowe.

Gość gość
Nie wchodze w ten spam ale powien jedno - cos co bylo juz uzywane nigdy nie bedzie eksluzywne. Dotyczy to ubran, kosmetyków, butow, mebli, nawet aut. Mieszkan nie dotyczy, bo nieruchomość moze byc prestiżowa z pokolenia na pokolenie.

Gość gość
A dla czego tak? Teraz nawet sławne osoby chodzą na tzw "ciuchy"... wiec nie wiem dla czego odzież używana nie może być "ekskluzywna". W moim osiedlowym sklepiku babeczka zamawia właśnie z pol - can-u ciuchy i zawsze trafiam na jakąś oryginalną perełkę.

Też zamawiam używaną odzież z hurtowni www.wilowscy.pl. Często trafiają się bardzo fajne, markowe ubrania. Jak za tak niską cenę to dla mnie rewelacja.

Rozumiem, że czasami można gdzieś dorwać ubrania używane w naprawdę dobrym stanie, ale osobiście wolę stawiać na coś nowego, szczególnie, że ubrania nowe wcale nie muszą być drogie, jeśli wie się, gdzie szukać. Wbrew wszelkim pozorom, czasami w zagranicznych sklepach kupić można świetne, markowe ubrania za dobre pieniądze. Polecam zerknąć na listę sklepów znajdującą się na https://www.eshopwedrop.pl/shops-directories. ;)