Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataliaszpak25

Dieta jaglana ( figura, trawienie, cera, włosy, paznokcie)

Polecane posty

Gość gość
złodziejstwo

Gość gość
w sumie to każda dieta jest dobra, pod warunkiem, że stosuje się ją z glową i umiarem i rozsądkiem - to są rzeczy, których nie da się ominąć. Poza tym nasz organizm sam nam pokaże co jest dla nas dobre, co nam robi dobrze na układ pokarmowy, mi do właściwego trawienia polecono iqacai no i sie sprawdzaja, metabolizm ruszyl z kopyta wczesniej mialam watpilowsci czy w ogole u mnie istnieje. Pozdr!

Gość inka2626
Potwierdzam kasza jaglana super!!! Jem od jakiegoś tygodnia tzn w 2 posiłkach a na sniadanie jajka później kasza jaglana z warzywami i trochę miesa i na kolacje rybka albo jajka cera super i energia !!!

Gość piaao25
Ja odchudzam się jem dużo kasz tzw. chodzi mi o rodzaje bo najbardziej smakuje mi orkiszowa! jem 2 łyżki dziennie z mięskiem i sałatką jakoś na obiad! czasami robię sobie taki tydzień że nie jadam kasz ani makaronów i taki detoks sobie robię i jadam więcej owoców takich jak kiwi,ananas bo on dobrze rusza nasz metabolizm... ogólnie przyjmuję również suplementację African Mango http://szczupa-kobieta.pl dzięki niemu hamuję swój apetyt i nie podjadam między posiłkami a wiecie że właśnie od tego podjadania nasz tyłek rośnie! Biegam, chodzę na basen i tak właśnie wygląda moje odchudzanie!