Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykłygość

Pytanie do kobiet!

Polecane posty

Gość zwykłygość

Dlaczego wolicie być 51 w kolei trofeum dla jakiegoś z**** który was wykorzysta i zostawi.Niż ideałem/ zrealizowanym marzeniem dla normalnego wiernego mężczyzny. Który by o was dbał/nieba przychylił. Dlaczego im lepiej się was traktuje tym mniejsze ma się u was szanse. P.S. Tylko nie piszcie mi o doświadczeniu w łóżku , przecież seks to nie lot na marsa. Każdy średioogarnięty człowiek z odrobiną wyobrazni po jakimś czasie załapie jak dać kobiecie przyjemność.

Gość gość
dlatego, że niektóre kobiety chcą tylko dobrego seksu z przystojnym facetem który dla nich również jest trofeum ;)

Gość gość
Odpowiedzi dlaczego kobiety wybierają tych niegrzecznych może być wiele. Najczęściej jest tak że są bardziej pociągający, dominujący, ryzykowni, męscy, potrafią uwodzić, ogólnie rzecz biorąc mają sporo cech człowieka pierwotnego - silnego biologicznie. Kobiety podświadomie chcą silnego faceta. Przy takim taki spokojny facet, kochający, wierny może się wydawać mniej pociągający, wręcz nudny, no risk no fun. Oczywiście to tylko przykładowa odpowiedź. Kobiety także z różnych przyczyn psychicznych wiążą się z nieodpowiednimi. Jak mają coś na tacy to mogą tego nie doceniać (podobnie bywa u facetów). Ale Cię uspokoję że są kobiety które jednak wybierają związki długoterminowe i wolą tych kochających prawdziwie.

Gość gość
Nie wymyślaj nowych teorii koniotrzepie.

Gość gość
A ty jak wytlumaczysz to, że brzydka cię nie będzie pociągać.To przyklad.Umysłu nie oszukasz i nie ma co z tym walczyc

Gość gość
przyznaj się , ze nie chodzi o to , ze kobiety nie lubia takich miłych mężczyzn, tylko nie lubia ciebie. Jest masa kobiet, które cchą zwykłego fajnego faceta, ale.....alebo ciebie nie podziągaja podobne tobie miłe ciche , przeciętne kobiety i podświadomie chciałbyś jakaś lale, albo nie jesteś tak fajny jak lubisz o sobie mysleć, albo masz jakieś ewidentne wady lub braki w umiejętnościach społecznych, których u siebie nie widzisz

Gość zwykłygość
1. Nie nie jestem nałogowym onanistą, typowym kafe- prawikiem; 2. Nie , nie pociągają mnie i nie podobają mi się hałaśliwe, wulgarne lale z cycami i tyłkiem na wierzchu których marzeniem jest wywołanie jak największej ilości erekcji u całej masy obcych facetów; 3. Tu nie o mnie chodzi, nie "zjeżajcie" się tak od razu więc powściągnijcie obelgi. Chce tylko racjonalnego wytłumaczenia tego powszechnego zjawiska.

Gość gość
wytłumaczenie jest bardzo proste - ludzie chcą być z osobami które im się podobają i w większości wypadków chcą zaryzykować chociaż wiedzą, że związek może się nie udać.

Gość gość
zjawisko nie jest powszechne, no chyba ze obracasz sie w dziwnych kręgach. Całe zycie , a trochę już zyje spotykałam panny spokojne, które nie szukały jakichś dziwacznych facetów i wcześniej , czy później powychodziły za mąż za miłych i spokojnych. I uprzedzam sugestie- nie nie rypały się wcześniej z bad boyami. Moi normalni i zwykli koledzy, nawet ci bardzo przeciętni, ba nawet jeden kaleka też się pożenili z całkiem przyjemnymi dziewczynami- więc jakieś chętne sa na takich Masz albo wyjatkowo kiepskich znajomych, albo spaczone postrzeganie świata

Gość gość
Kolejny durny temat MODELA

Gość gośćbaba
bo baby sa durnowate,dlatego ,Booo miły znaczy dla nich nudny ,bo muszą mieć emocje na zewnątrz bo same w sobie np. pozostawione same umierają z nudów bo sa nudne jak flaki z olejem dla siebie samych ,i dlatego między innymi muszą mieć dziecko bo by się zanudziły życiem,a kobiety które mają pasje bogate życie wewnętrzne ,umysłowe bardzo doceniają spokojnych ,bo nie potrzebują impulsów z zewnątrz i płytkich rozrywek dostarczanych przez głupkowatych sraczo maczo,bo czerpią z innych żródeł bardziej skomplikowanych i z wyższego poziomu ,wyjaśniłam ?

Gość gośćhu87ggho
20:55 ma racje ..masz ewidentne braki ze cie kobiety nie chca..zapytaj tez siebie czy wy faceci lubicie te spokojne szare myszki..mi sie podobaja i ci przebojowi silni mezczyzni i ci spokojni ułozeni pod warunkiem ze nie są gamoniami i maminsynkami..warunek w obu prxypadkach musi byc jeden podstawowy-mezczyzna ma mnie szanować i byc uczciwy..

Gość gość
Pewnie jrstes nudziarzem bojącym sie podejsc do kobiety wiec oskarzasz nac o to ze lubimy bad boyow..ja lubie takich jacy mi wpadna w oko i tyle.byłam i ze spokojnym informatykiem i z wokalista mniej znanego zespołu rockowego..mam kilka znajomych które wyszly za tzw grzecznych chłopaków i kilka innych którym sie zwiazki nie udały

Gość gość
Nie lubimy *****czy tylko silnych zaradnych opiekunczych i tak jest od poczatku istnienia ludzkosci a fajtłapy sie żalą