Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazacie ze coraz więcej kobiet rezygnuje z makijazu i pudru?

Polecane posty

Gość gość

to chyba dobrze....nadeszla jakas nowa moda na chodzenie bez makijazu i podkladu oraz pudru.kobiety w mediach tez teraz tak chodzą...i wygladaja ladniej..

Gość gość
Które kobiety w mediach??

Gość gość
Raczej sa coraz lepsze kosmetyki ktore z daleka/na zdjęciu/na video dobrze wyglądają. Bo ja wlasnie odnoszę wrażenie ze coraz wiecej kobiet ma "instagramerski" typ tzn. namalowane brwi, gladka szpachla, doczepiane rzesy itp.

Gość gość
weronika ksiazkiewicz przeslicznie wyglada bez makijazu i zaczela chodzic tak na eventy.

Gość gość
Taaa, bez makijażu :D

Gość gość
dla mnie te wymaziane baby wyglądają jednakowo , jak klauny :D fuj

Gość gość
Co najwyżej malują się naturalniej albo kosmetyki są lepiej dobrane, żeby właśnie taki wygląd uzyskać :P

Gość gość
Wygladaja jak pol doopy zza krzaka bez makijazu :P

Gość gość
Ja tam wszędzie widzę te ohydne doczepiane rzęsy

Gość gość
jesteś facetem , prawda? dla ciebie kobieta w makijązu nie dyskotekowym to już kobieta naturalna... No ćóż po prostu kosmetyki sa coraz lepsze a poza tym większość tych w telewizji ma po prostu makijaże permanentne- wytatuowane kreski i podciągnięta czerwień ust, zagęszczone rzęsy itp

Ja mysle, ze to poprostu dobrze wykonany makijaz, dobrze dobrane kosmetyki ;) Jezeli laska blada jak trup naklada mase makijazu to wyglada nienaturalnie, ale jezeli naklada odpowiedni odcien i odpowiednia ilosc, to wyglada naturalnie i ladnie :) To sao tyczy sie brwi, jezeli jasna blondynka wali przyciemniajacy kosmetyk do brwi to wyglada komicznie :P Marka Golden Rose ma duzo produktow do brwi i w wielu wersjach kolorystycznych, dzieki czemu ich produkty po nalozeniu wygladaja naturanie, a nie sztuczny efekt i komiczny. Ja np mam nowy zestaw, Eyebrow Styling Kit i dzieki dwom odcieniom pudrow fajnie moge brewki wycieniowac, a szczoteczka zabrac nadmiar kosmetyku. Dodatkowo przyciemniajacy wosk z zestawu pozwala utrzymac brwi w ryzach.

Gość gość
Ja jeszcze 2 mc temu nie wyszła bym z domu bez makijażu chociaż oczu. Kiedyś zostawiłam kosmetyczkę u mamy i dopiero rano zobaczyłam że nie mam się czym umalować w domu. W domu miałam trochę zaschniętego tuszu i fluidu co się warzył na skórze. W pracy się wszyscy na mnie patrzyli jak bym nie miała oczu. Zrobiłam sobie rzęsy i permanentny makijaż - kreski na powiece i brwi. Rzęsy robiła mi koleżanka a na makijaż permanentny wybrałam się do profesjonalistów z tego gabinetu www.brwi.com.pl.

Gość gość
taaaa :P doczepiane rzęsy czy krwiste szminki już u gimbusiar...akurat rezygnują ..

Gość gość
2016.11.26 Tobie też radziłabym dobrze przyjrzeć się w lustrze, a może makijaż coś pomoże :p

Gość gość
Nie zawsze jest na to czas. :) Ja osobiście preferuję permanentny. Robiłam oczy i brwi w http://www.esthe.pl/ , wygląda super i naturalnie, a oszczędziłam sporo czasu.

Gość kasiatorek
Myślę, że po prostu kobiety używają coraz lepszych kosmetyków, które nie tworzą na skórze ciężkiej warstwy. No i sporo pań decyduje się też na makijaż permanentny, który ma na celu delikatne podkreślenie urody bez karykaturalnego efektu. Np. ja poszłam na permanentne brwi i usta do salonu Jest Pięknie w Warszawie i w ten sposób rano oszczędzam sporo czasu, bo nie muszę się już malować. Wystylizowane brwi i podkreślone usta wystarczają mi do szczęścia :D

Gość gość
Ja sie w ogole nie maluje. Ani brwi ani rzesy. Zero. Tylko wlosy rano muje i ukladam. Mam dwoje malych dzieci i chodze do pracy na caly etat. Kiedy sie u malowac.

Gość gość
Ja się w ogóle nie maluję, bo lubię siebie taką jaką jestem.

Gość gość
Abja sie cidziennie mauje bo uwielbiam siebie w deliktnym makijazu.