Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robić? Potrzebuje pomocy, chodzi o mój stan, 31 tydz

Polecane posty

Gość gość

Trzeci dzień bardzo boli mnie krzyż, klatka piersiowa i kuje serce czasami, odczuwam ból nerek, spuchła mi twarz i uda. Nie czuje się dobrze. Do tego męczy mnie straszny katar i parcie na pęcherz. Nie mam pojęcia co robić, wyjście z domu to dla mnie ciężki orzech do zgryzienia. Tak jakbym miała zasnąć i się nie obudzić. Co robić????? 31 tydzień ciąży.

Gość gość
Nie wiem autorko, może jedź na izbę przyjęć bo wygląda mi to na zatrucie ciążowe.

Gość gość
Powinnas sie udac jak najszypciej do najblizszego oddziału patologii ciązy , jak nie ma kto Cie zawiesc wezwij karetke Opisane objawy przezz Ciebie sugeruja powazne powikłania

Gość gość
Jedź na izbę przyjechać. Na kafe nikt Ci diagnozy nie postawi.

Gość gość
koniecznie izba przyjęc. Jeśli nie masz jak dojechac, wezwij karetkę.

Gość gość
Do lekarza bez zwłoki!! Nie wiem na co czekasz?

Gość gość
Marudzisz i tyle. Jakbyś naprawdę źle się czuła to już dawno u lekarza byś była. A tak to się uzalasz nad sobą

Gość gość
Ja z dnia na dzień poczułam się źle w ciąży w 26 tc. Normalnie jeszcze pracowałam, myślałam, że to po prostu przemęczenie, przesilenie wiosenne (była połowa marca). Jeszcze tego samego dnia wizyta u gina i skierowanie do szpitala - diagnoza: gestoza, a po dwóch dniach zespół HELLP. Nie lekceważ tego i nie daj się zbyć na izbie przyjęć czy w gabinecie, bo zatrucie rozwija się lawinowo i stanowi zagrożenie dla Ciebie i dziecka!

Gość gość
Ja mam te same objawy poza bólem nerek dziś całą noc męczyły mnie skurcze juz się bałam ze rodze zasnęłam niby ok obudziłam się dopiero mam ten sam tydzień ciąży . Mi lekarze mówią ze to taki przebieg ciąży. Zaczynam żałować chodzę prywatnie pytam o wyniki to ciągle mowia ze wszystko ok a ostatnio u położnej wyszło ze mam niższe żelazo . I dlaczego mi lekarz nie powiedział ? Jedz Autorko na izbę .