Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pseudo nauka jazy!!!

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzyło się wam kiedykolwiek, że w ramach 30 godzin nie miał placu manewrowego? Czy to nie powinno być tak, że ktoś lepiej czy gorzej sobie radzi, powinien mieć wszystko, co obejmuje kurs. Zgłosić???

Gość gość
nie zdarzyło się!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie ale zdarzyły sie inne rzeczy ktore na kursie nie powinny mieć miejsca!Np.ustawianie podglądu na kursantke przez instruktorke ."Przyjedz sobie na placyk o 10 jak chcesz ja sobie obejrzeć",dodam ze to było w roznych miejscach i wedug terminow jazd bez wiedzy i zgody kursantki a w aucie głupie nadgadywanie na temat owego faceta mimo ze kursantka mezatka.Instruktorka bawiaca sie w swatke zamiast sie sjupic na tym co trzeba o kontaktach z wrozkami i wypytywaniem albo udzielaniem info na temat kursantki ti nawet nie wspominam bo to ponizej krytyki.

Gość gość
a wg Ciebie trzeba to zgłosić? przecież plac manewrowy jest bardzo ważny, bez tego się nie zda...mają biznes na biednych ludziach!

Gość gość
kawal smaciarza ten, ta instr.!!!!

Gość gość
Niestety o swoje trzeba walczyć pierwszy raz jak chodziłam to nic nie mówiłam bo myślałam że tak mają wszyscy razem na placu że dwa do miasta gdzie Word a tak to miescina i dziury zabite dechami i zero nauki parkowania i co trzy razy z placu nie ruszylam instruktor pożal się Boże hamburgery tylko zer i jabłka za parę lat poszłam drugi raz bo już musiałam i codziennie mówiłam czego oczekuje bo nie po to place żeby w dziury jeździć i co zdałam za drugim razem z nerwów ale zdałam Powiedz czego oczekujesz

Gość gość
Dziękuję za porady. ja, moja rodzina i znajomi uważamy, że oni nie są bogami i ktoś nad nimi jest. Wpłacona kwota za kurs oznacza o***ty kurs a nie szczątki kursu.

Gość gość
i dlatego niech wezmą odpowiedzialność za czyjeś łzy.

Gość gość
brak słów! a może pan instruktor celowo cię tak zatrzymuje...nie spodobałaś się?

Gość gość
mam w nosie pana instruktora, muszę iść na następny kurs