Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn nie chca zakładać rajstop i nie mam już sił dam mu klapsa zaraz

Polecane posty

Gość gość

Nie mam sił:( Z rana jest mróz, 11 letni syn często się przeziębia mimo zrównoważonej diety, lekarz i wyrok - za cienko się ubiera bo po treningach spocony wraca do domu. Wiec dostał rajstopy po 4 lata starszej siostrze, 40 DEN. On nie chce. Jak przekonałyście dzieci?

Gość gość
Zboczency jednocza sily :D

Gość gość
Wcale, jako 4 latek nosił 2 pary spodni, np cienkie jogersy i na to ortalionowe, a teraz nosi grubsze na polarze, rajstopy są dla dziewczyn, alternatywa dla chłopców są kalesony

Gość gość
Tak, daj klapsa nastolatkowi, jal Ci w pape wywinie to gwazde betlejemska zobaczysz :D slyszalas o kalesonach???

Gość gość
Jeszcze zdziwiona. Jak go chłopaki na treningu w rajstopach zobaczą to parę lat będą łacha z niego targać. Weź babo własnego dziecka na poniżenie nie narażaj. Rajstopy, taki chłopak duży i jeszcze po siostrze. Jest bielizna specjalna termiczna, dla chłopaków, męska. Spodnie ocieplane mu kup, kalesony, a nie rajstopy.

Gość gość
Nie przekonywałam. W życiu by mi nie przyszło do głowy 11-letniego syna w rajstopy ubrać. Już sama nazwa, rajstopy... Toż to babskie. Mój 4-letni syn już rajstop nie nosi, o tej porze ewentualnie już spodnie ocieplane, jak zrobi się chłodniej będzie nosił kalesony.

Gość gość
Przeciez jeszcze nie jest tak zimno na rajstopy no weź. Mój syn przy mrozach powyżej minus 10 jak idzie na przykład na lodowisko lub na narty zakłada bieliznę termoczna a nie jakies rajstopy weź się puknij

Gość gość
Nie bede wykladac pieniedzy na kalesoby jezeli sa rajstopy w bardzo dobrym stanie po siostrze,moze wy mozecie wyrzucac pieniadze w bloto u nas sie nie przelewa/

Gość gość
Na Internet cie stać to i na kalesony dla syna tez możesz wydać pare zlotych

Gość gość
Kolejny wątek zboczenca od rajstop. Zawsze jeden i ten sam scenariusz, chłopiec lat ok. 10-11 nie chce założyć rajstop noszonych przez starsza siostrę i trzeba go ukarać klapsem... Porażka, co ty masz w głowie człowieku, to się chyba leczy :o Kup sobie w sklepie parę damskich rajstop, zwał sobie i daj ludziom na forum spokój. Debil jakiś.

Gość gość
Zimno rano, a marznie po treningach? Proste, nie puszczaj go na treningi w nocy.

Gość gość
Jeszcze powiedz ze rozowe ☺☺Ja swojego roczniaka jeszcze w rajstopy nie ubieram a ty 11 latkowi kazesz nosic

Gość gość
W lumpeksie kalesony za parę złoty kupisz, i to nawet porządne. A w pepco za 9 zł nowe kalesony, nie przesadzasz trochę, że to nie wiadomo jaki wydatek? Treningi też pewnie za darmo nie są, a Cię stać.

Gość gość
10:10 dokładnie, jakieś dewiant kwitnie na kafe a te mu radzą, dyskutują.To jest prowo świra od rajstop.

Gość gość
Powiedz, że albo zakłada, albo nie wychodzi na trening. Ale na serio, nie poniżaj go rajstopami. Weź zainwestuj w coś męskiego.

Gość gość
Nie stać cię na kalesony idź do mops .

Gość gość
Kara w postaci tydzień na golasa po domu,wtedy na pewno założy.Kara ostra ale skuteczna.

Gość gość
pała ci stoi pedofilu ???

Gość gość
Bez sensu 11 latek i rajstopy nie dziwie mu się. Może skarpety takie długie jak pilkarze mają. I spodnie na polarze zdejmie a w szkole pod spodem normalne jeansy czy dresy co tam preferuję.

Gość gość
A mój 9 latek sam poprosił o rajstopy. Stwierdził, że jest mu zimno w nogi. Już 2 lata nie zakładał rajstop. Te, które miał były na niego za małe ale wciągnął. Następnego dnia poszliśmy do sklepu kupić nowe w jego rozmiarze.

Gość gość
Jak ja nie chciałem zakładać rajstop w wieku 10 - 11 lat to kilka kabli na tyłek potrafiło zmienić moją decyzję momentalnie. Później już wystarczyło, że rodzice postraszyli laniem i rajstopki wciągałem bez dyskusji.

Gość gość
A doczytałaś, że to watek tego zbokola od rajstop?