Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojemu chłopu odbiło

Polecane posty

Gość gość

mamy dwoje dzieci, mieszkamy w jednym pokoju w domu rodziców, wspólna kuchnia, łazienka, ubikacja. Pracuje tylko mąż, zarabia 1800 zł. Na własne mieszkanie w życiu się nie dorobimy i w związku z tym chcę jeszcze urodzić ze 3-5 dzieci, wtedy miasto da nam mieszkanie socjalne. Mojemu mężowi na tą wiadomość ode mnie odbiło, nie chce więcej dzieci, wyniósł się ze wspólnego łóżka spać na materac. No nie, kuźwa, chyba będę musiała go zdradzać, bo ja pieprzę, nie będę mieszkała w jednym pokoju u rodziców. A do pracy nie pójdę, bo po co mam sie męczyć, dojeżdżać i aby byle dyrektor czy kierownik nad mną się wyżywał.

Gość gość
Prowo

Gość gość
nawet się uśmiechnęłam więc daję 1/10 ;-)

Gość gość
nie żadna prowokacja tylko prawda, mam iść pracować za 1200 zł - 1500 zł to już luksus i w mojej okolicy nie ma pracy, musiałabym dojeżdżać ok. 35 km busem, rano wstawać, tracić czas na dojazd i przyjazd, to praktycznie cały dzień nie byłoby mnie, d tego prać, gotować, sprzątać musiałabym nocami, dzieci do szkoły miałyby daleko, musiałabym nająć kogoś zaprowadzana ich i przyprowadzania. Także kompletnie mi się nie opłaci pracować a nie mamy szans na swoje mieszkanie. W związku z tym, ze rząd krzyczy, że nasz mało i do tego jeszcze daje za darmo mieszkanie, 500+, rodzinne i inną pomoc to wezmę się za zmniejszanie niżu demograficznego.

Gość gość
będę musiała napisać do wałęsowej jak ona to robiła, ze jej nie uciekał z łóżka

Gość gość
Ale bzdura! Nikt normalny nie wierzy, że 500+ się utrzyma na wiele lat. Robić dzieci z tego powodu? Patologia :D Autorko nudzi ci się?

Gość gość
Widocznie za ciężką masz dupę żeby do pracy pójść. Twoim zdaniem jest najlepiej ruchać się cały czas. Na miejscu twoich dzieci wstydziła bym się że mam taką matkę.

Gość gość
ale za to dobrze myślę, bo uważam, że tylko idioci pracują za mniej jak za 4 tys. netto. Jeżeli tak nie będzie w naszym kraju to pieprzę pracę.

Gość gość
Eeee wymyśl coś ciekawszego, nie wyszło ci ale dobra starałaśsię więc 1/10

Gość gość
nic nie wymyślam tylko mam tak zamiar zrobić, jak nie z mężem to są jeszcze inne chłopy, zawsze znajdzie sie jakiś jeleń do zrobienia dzieci.