Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GZ123

Facet 39 lat i kobieta 27

Polecane posty

Gość GZ123

....12 lat różnicy. Ja jestem tym facetem, jestem raczej zadbany, wysportowany i wiele osób nie daje mi nawet 30 lat. Większość moich znajomych ma 26-33 lata, bo z rówieśnikami nie nadaje już na tych samych falach, dlatego raczej kobieta w moim wieku już by odpadła. Co o tym myślicie, czy taki związek ma szanse?

Gość gość
no pewnie :)

Gość gość
Nie ma szans. Stary dziad szuka młódki haha:D

Gość gość
Pewnie, że tak. Miłość nie zna wieku. :)

Gość gość
to idealna różnica wieku :)

Gość gość
Nie masz szans stary pedofilu!

Gość gość
pedofil to osoba z zaburzeniami na tle seksualnym, ktora czerpie zaspokojenie z obcowania z osobą nieletnią :D a ten gość wyżej to musi mieć duże powodzenie, skoro rwie takie nunie :P

Gość gość
Taa ma powodzenie:D stary pedofil :D

Gość gość
Jeśli będziecie nadawać na tych samych falach to jak najbardziej tak. Warto próbować, żeby później nie żałować. Czym jest 12 lat kiedy w grę wchodzi możliwość stworzenia kochającej się rodziny?

Gość gość
Mój mąz jest starszy ode mnie o 13 lat. Pod koniec grudnia obchodzimy srebrne wesele.:)

Gość gość
15.08-"Większość moich znajomych ma 26-33 lata, bo z rówieśnikami nie nadaje już na tych samych falach" XXX Widocznie jesteś niedojrzały Piotruś Pan, skoro nie dogadujesz się z rówieśnikami tylko smarkaczami. 39 lat to przecież obiektywnie młody wiek. Co do TEMATU- wszystko zależy jaka jest ta Twoja panna, może też nie dogaduje się ze swoimi rówieśnikami i ma koleżanki w gimnazjum???

Gość gość
zgadzam sie z gosciem 19:33

Gość gość
masz duzo hajsu zeby ja utrzymywac? dziewczyna jak decyduje sie na tak duzo starszego faceta to albo desperatka albo liczy, ze zapewnisz jej wygodne zycie na twoj koszt

Gość gość
Dużo tutaj frustratów, więc raczej olej komentarze frustratów. Ja mam 11 lat młodszą dziewczynę, jesteśmy razem od 4 lat, jest rewelacyjnie.

Gość gość
Ooo stare pedofilki już się aktywowały :/ myślisz że na twoją 27 letnią cipę połasi się jakiś młodzieniec 20 lat? brrrr co za pedofilka!!!

Gość gość
19:41 jeszcze jest ale zmieni sie za kilka lat (wyjatek jest brzydka lub jestes przy kasie)

Gość gość
gość dziś "Dużo tutaj frustratów, więc raczej olej komentarze frustratów. Ja mam 11 lat młodszą dziewczynę, jesteśmy razem od 4 lat, jest rewelacyjnie." X-X-X- Widocznie Autor ma jakieś wątpliwości, skoro założył ten topik i moim zdaniem te wątpliwości nie dotyczą różnicy wieku ale samej osoby tj. tej kobiety. Może ma wątpliwości, że ona jest emocjonalnie niedojrzała.

Gość GZ123
Tak, kasę mam ale tego po mnie nie widać i dziewczyna nie wie ile mam. Jeżdżę 10 letnim Oplem Vectrą za może 15 tyś, wynajmuje kawalerkę w Warszawie mimo iż mam dom i kilka mieszkań na wynajem we Wrocławiu,o czym dziewczyna nie wie. A co do znajomych, to po prostu jakoś zatrzymałem się w rozwoju poniżej 30 lat, może dlatego, że nie założyłem rodziny. Przez ostatnie 10 lat mieszkałem też poza Polską i nie byłem w związku.

Gość gość
tak, na pewno nie dają ci 30 lat :)

Gość gość
dziś - Autorze, wiec o co chodzi? Chodzi tylko o różnicę wieku??? P.S. Jak się będziesz żenił, nie zapomnij o intercyzie! Miłość- miłością ale o własne sprawy w razie czego trzeba dbać, bo dziewczyna może nie udźwignąć Twojego "dobytku". Wiem co piszę, bo mam podobną sytuację i facet nieprędko się dowie, że jestem "niebiedna".

Gość gość
19:41 jeszcze jest ale zmieni sie za kilka lat (wyjatek jest brzydka lub jestes przy kasie) x Widać dziecko, że nie wiem co to jest miłość.

Gość gość
Że nie wiesz, sorry za literówkę.

Gość gość
Ja wiem, co to jest miłość. Autorze, posłuchaj tej oto piosenki, którą dziś "odkopałam" a jest to jedna z najpiękniejszych polskich piosenek, jakie w swoim życiu słyszałam: www.youtube.com/watch?v=gv8TesI_oAA

Gość gość
Koterba ty stary pedofilu, ktora młoda by chciała takiego dziada z piwnym brzuchem i starą skora jak ty:D 🖐️

Gość GZ123
Na razie wszystko jest OK, ale nie wiem jak to będzie funkcjonować za 5, 10 lat.

Gość GZ123
Jestem pedofilem i zniewiesciałym dziadem.

Gość gość
Leczcie się kretynki tutaj komentujące.