Mitzi85 0 Napisano Listopad 27, 2016 Witam! Zakładam nowy wątek dotyczący starań o dziecko, chociaż wiele już takich było, ale mam nadzieję, że dołączą nowe staraczki, takie jak ja, żeby dzielić się doświadczeniem, postępami :-) Ja zaczęłam miesiąc temu i coś mam przeczucie, że za szybko się nie uda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronika852 0 Napisano Listopad 28, 2016 Ja tez się staram. W pierwszą ciążę zaszłam dzięki testom owulacyjnym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2016 Dziewczyny :) przyłączam się do Was :D I może któraś z Was jest expertką od temperatur i powie mi co o tym myśli ??? :D mam dziwną temperaturę po @ 6dc-36.4 7dc-36.6 ♡ 8dc-36.7 9dc-36.8 10dc-36.8 11dc-36.8 12dc-36.8 13dc-36.7 Nawet zastanawiałam się żeby zrobić test ale w 7dc ciąża chyba nie jest możliwa ???! Po 6dc kłuo mnie cały czas w prawym jajniku :/ czy taka rosnąca temperatura jest normalna po @ ?????! dziewczyny napiszcie coś proszę :/ wcześniej staraliśmy się niby w dni płodne i nic :p i nie miałam tak ładnie rosnącej temperatury i takiej równej :/ aż dziwne tym bardziej że po okresie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2016 Bedziecie zalowac. Ja sie staralam po 2 latach udalo sie. Czuje sie jak wrak. Nie mam sily chodzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2016 i zalujesz ze urodzilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 Dziewczyny co się z Wami dzieje ? ;p gdzie jesteście ??? ;p słuchajcie ja odpuściłam wszelkie starania i co się okazuje że prawdopodobnie jestem w ciąży z jedynego stosunku zaraz po okresie ;p szok ! Pisałam wcześniej 28/11 godz: 19:58 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 To malo prawdopodobne, w dniach podwyższonej temperatury prawdopodobnie mialas owulacje, to nic nadzwyczajnego, tym bardziej ze ostatnia temperatura wskazana przec Ciebie jest niższa, a to oznacza ze owulacja sie odbyła. Za wcześnie żeby mówić o jakiejkolwiek ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 Tym bardziej, ze nawet dni cyklu sie zgadzają, jeśli masz regularne miesiaczki to owulacja przypadająca w 11,12dc jest normalna o ta temperatura tez bedzie wyższa. Nie wiem czemu doszukujesz sie w tym jakiś anomalii wskazujących na ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćlaluna Napisano Grudzień 2, 2016 Hej,to niech mi ktoras doswiadczona napisze jak sie starac zajsc w ciaze jak pare lat sie staramy i bez skutku,chyba nic nie wyjdzie,zaznaczam,ze,juz ja mam dziecko7letnie,tylko prosze bez zartow i dopiekania mi,bo to nieprzyhemne,pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2016 Kurcze , jak już pare lat się staracie to może czas zrobić badania 1) sprawdzić stan nasienia męża 2) możesz zrobić monitoring cyklu i u gina sprawdzić czy masz owulacje 3) prowadzić wykresy i mierzyć temperature to byś wiedziała czy masz owulacje i kiedy - ja to po roku starań bym już biegała po lekarzach ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2016 U mnie dopiero 1 miesiąc staran :) aktualnie musze odczekać na zrobienie testu. Planuje w sobote ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2016 Hej, Ja będę zaczynać starania. Odstawiłam miesiąc temu tabletki antykoncepcyjne i niedługo zaczniemy starania. A tak trochę na inny temat, ponieważ słyszałam ze po antykoncepcji hormonalnej ciężko jest zajść, że owulacja może się nie pojawić. Nie ukrywam troche jestem tym przejęta. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach