Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak ochoty na sex w ciąży. .

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was w ogóle nie miała ochoty na sex? Jestem w 18 tyg. i do tej pory może z 2 razy miałam ochoty, współżyje z mężem gdy on chce, ale sama z siebie nie proponuje. W pierwszej ciąży miałam ciągle chec, mogłam to robić kilka razy dziennie a teraz mogłabym wcale się nie kochać.

Gość gość
Ja mam chęć i mi brakuje seksu ale obawiam sie czy dziecku nie stanie się krzywda wiec robimy to bardzo rzadko i delikatnie żeby nic nie uszkodzić.

Gość gość
W takim razie gratuluje wielkosci czlonka meza,zapewne ma ogromnych rozmiarow skoro uwazasz ze zrobisz krzywde dziecku.Proponuje wogole sie powstrzymac,maz moglby przebic sie do zoladka i wtedy tragedia murowana!!!

Gość gość
Ja jestem w drugiej ciazy i tez w ogole nie mam ochoty, nie mysle nawet o tym (30 tyg). W pierwszej mialam podobnie, ale od 5 miesiaca. Wierze, ze to tymczasowe, bo w pierwszej ciazy juz na sam koniec myslalam, ze zwariuje taka ochota mi wrocila. Po porodzie nie wspomne, nie chcialam sie odkleic od meza. Musimy czekac, na pewno wszystko wroci do normy :-)

Gość gość
Ja mam tak samo pierwsza ciąża ogromna ochota, druga wcale. W pierwszej syn, w drugiej jeszcze nie wiem. Ciekawe czy ma to jakieś znaczenie..

Gość gość
Nie wiem czy plec ma jakis wplyw , ale u mnie pierwsza ciaza - cora, teraz tez ma byc cora i ochoty brak

Gość gość
Każda ciąża inaczej wpływa na twoje stany, czasami jest tak że nie masz ochoty na seks, to może się zmienić wraz z rozwojem ciąży. Zobacz jak radzą sobie w tym stanie inne kobiety na http://sanitera.pl

Gość gość
no tak bywa, hormony i nic na to nie poradzisz...u mnie z kolei odwrotnie, w pierwszej praktycznie o tym nie myślałam, mąż tez miał obawy, ale to chyba tez ze stresu, bo ta ciąża była dość szybko po ciąży pozamacicznej. teraz z kolei, 17 tc drugiej i odwrotnie i mogłabym codziennie się kochać ;)...ale mam polipa i choć możemy to robić, bo to dziecku nie zagraza, to po seksie mogę krwawić z tego polipa, więc też tak średnio... w obu ciążach płeć męska :D

Gość gość
każda ciąża jest inna, pod względem libido chyba też. W pierwszej sex mógł dla mnie nie istnieć, teraz jestem napalona jak nigdy w życiu, jestem w 20tc.