Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciche dni w związku co zrobić z takim typem faceta

Polecane posty

Gość gość

Mąż ma tendencję to tza cichych dni, mnie to wykańcza uważam że problem trzeba rozwiązać , przegadać a nie zamykać się i karać drugą osobę milczeniem. Dla mnie jest to lekceważenie. Chciałabym dac mu nauczkę, tym razem nie wyciągnę pierwsza ręki, jemu jak przechodzi uśmiechnie się i myśli że jest ok, a co ze mną. Czy macie może takiego faceta i dałyście radę rozwiązać to że przestał się w końcu tak zachowywać? czy nie ma ta rady?

Gość gość
Nic sie nie zrobi - ten typ tak ma. Po jakimś czasie dasz sobie na luz, problemy nierozwiązane narosną, niechęć tez i tyle.

Gość gość
Twój mąż zachowuje się jak baba.

Gość gość
Wiecie uważam że takie ciche dni są zabójcze dla związku. Potrafi się tak nie odzywać przez tydzień lub dłużej.

Gość gość
Bo sa, pisałam juz wyżej. Prowadzą do tego, ze człowiek sie wycofuje dla świetego spokoju, ale frustracja i pretensje pozostają. Przestaje sie rozmawiać i szukać rozwiązania problemów, bo przeciez człowiek nie bedzie sie wiecznie podkładał, zwłaszcza ze ta druga strona sie obraza i nie odpowiada. To zabija związek, po jakimś czasie człowiek obojętnieje i nawet nie próbuje rozmawiać, bo znowu bedzie obraza. Robi swoje. A jak sie ten drugi obraza i tak, to czuje sie tylko złość i niechęć, a po chwili obojętność.

Gość gość
Autorko taki ty jest niedojrzały i nie łudx się ze się zmieni