Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam zestaw: jeansy, polo, kopertówka.

Polecane posty

Gość gość
za darmo bym tego nie chciała, rzeczy sa poniszczone, stare i nie sa uniwersalne, znana metka to nie wszystko

Gość gość
Piszesz tylko po to, aby być złośliwa. Spodnie są nowe, ale bez papierowej metki (nigdy nie założone), polo jest w stanie idealnym, natomiast torebka tylko od wewnątrz jest podniszczona, a z zewnątrz w bardzo dobrym stanie, co uczciwie pokazałam na zdjęciu -więc gdzie Ty widzisz te stare, zniszczone rzeczy? Nie martw się, nie oddałabym Ci tego za darmo :) Jeśli ktoś jest zainteresowany, zapraszam.

Gość gość
Autorko,ale z jakiegos powodu jeszcze nie sprzedalas tych rzeczy?Jak myslisz dlaczego?Juz od paru tygodni wstawiasz te zdjecia i wszyscy c***isza,ze nie takie,ze brzydkie,ze nie modne itp.a ty dalej swoje.Wez moze sie zastanow nad tym co ludzie pisza.

Gość gość
Zasada marketingu jest taka, że na wszystko znajdzie się chętny: to tylko kwestia czasu i reklamy. :) Kafeterianki to nie wyrocznia, a na allegro czasem długo trzeba czekać, zanim coś się sprzeda. A jak myślisz, dlaczego ja to sprzedaje? Dla zabawy?

Gość gość
Zamiast być złośliwym, czy nie lepiej KONSTRUKTYWNIE coś poradzić?

Gość gość
Ciekawa jestem ile jeszcze razy będziesz to wystawiać, a potem wklejac tu nam linki, zanim dotrze do ciebie, że to już w chooy niemodne ciuchy? Nie sprzedasz tego.Metka to nie wszystko - jak juz ktoś słusznie napisał. Daj sobie już spokój

Gość gość
Sorry autorko to nie złośliwość, ciuchy są niemodne, wole już wydac pieniądze na cos nowego z sieciówki

Gość gość
W ciuchlandzie tez trzeba umieć kupić, aby potem zarobić.