Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skierowanie do szpitala 41tydzień

Polecane posty

Gość gość

Hej. Dostalam od ginekologa skierowanie do szpitala (przed wczoraj się przeterminowlam) a moje pytanie jest takie czy jak się jutro rano zglosze do szpitala to czy jest szansa ze mnie odesla jeszcze do domu? Czy raczej będą chcieli wywoływać poród?

Gość gość
raczej już zostaniesz w szpitalu az urodzisz

Gość gość
Dokladnie tak, zostaniesz w szpitalu aż wywolaja porod

Gość gość
Zostaniesz w szpitalu , przynajmniej u mnie tak bylo, trzymali mnie do 10 dnia po terminie i wylowali , następnym razem zglosze sie do szpitala dopiero tydzień po terminie bo to oczekiwanie bylo straszne

Gość gość
Ja bym czekala jeszcze ze dwa dni chociaż , w domu jest o niebo lepiej niz w szpitalu , wiadomo w szpitalu masz opiekę i kontrolują co sie dzieje z dzieckiem ale jak nie jesteś panikara i nie boisz sie o dziecko to zostań w domu , chociaż ten dzień czy dwa

Gość gość
jak mija kolezanka bez skierowania sie zglosila to bylo po co na co , w domu trzeba bylo czekać

Gość gość
Zależy od szpitala , w jednym cie będą trzymać a w innym oleją , chyba ze masz specjalne wskazania od swoje ginekologa ze cos sie dzieje

Gość gość
Ale ja mam skierowanie to tak mogę się zgłosić dopiero za kilka dni? przecież na skierowaniu jest dzisiejsza data, to mam wrażenie że mnie tam zjedzą jak przyjdę dopiero za 2-3 dni