Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćstarygość

Nie chcecie nic kupić ode mnie? Tanio sprzedam

Polecane posty

Gość gośćstarygość

Pewnie zaraz napiszecie, że szmaty i stare gó... ale może coś się komuś przyda, rzućcie okiem proszę, to tylko chwila http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5814511 Dla ciężarnych też się coś znajdzie :) Mam fajną tunikę chabrową i bluzkę :)

Gość gość
JA nie ale podbije :)

Gość gość
Autorko ale ciebie masywny kloc:O i ten styl...jak wieśniara z remizy. Masakra:O:O

Gość gość
Ten cieply golf w paski wymiata. W podstawowce taki mialam tj 20lat temu:)

Gość gość
Nie podobają się wam ciuchy to ok ale nie musicie ubliżać dziewczynie.

Gość gość
Odezwały się modnisie kafeteryjne :D

Gość gość
nie trzeba byc wcale modnisia kafeteryjna zeby tych rzeczy nie założyc.Niestety strasznie drogie te rzeczy,golfiki,niemodne,u mnie na bazarkach sa ładniejsze i tańsze ciuchy. Niestety bez urazy autorko,ale watpie zeby ktos sie skusił, nawet za połowe ceny.I nie dziwcie sie ze ktos obraza autorka,ona sama obraza ludzi oferyjac takie cos do sprzedazy za takie ceny.

Gość gość
Szczerze? Nikt tego nie kupi, więcej kasy stracisz na prowizje niż cokolwiek sprzedasz. Też się kiedys w to bawilam, tylko szkoda czasu na robienie zdjęć.

Gość gość
No ok to tez nie mój gust ale niektóre tu wyśmiewaja .

Gość gość
Autorko ja lepsze rzeczy postawiłam ostatnio pod śmietnikiem dla kloszardów bo nawet za darmo nie miałam komu tegon wydac a te co ty wystawiasz nawet bym sie wstydziła komus znajomemu zaproponowac za darmo a co dopiero za takie ceny jak ty wystawiłas.Mysle ze nawet po 5zl nikt nie kupi.

Gość gość
Ciuchy są strasznie stare, rzeczywiście podobne golfy i bluzki były modne w czasach 90-tych ;-( Ja na allegro zawsze coś sprzedaję, ale to rzeczy po dziecku i to dobrych firm, w stanie idealnym. Kilka razy wystawiłam i sami ludzie zaczęli się odzywać czy może mam coś jeszcze. Rzeczy stare, nieznanych marek nie schodzą. Życzę Ci żeby się sprzedało, ale szczerze wątpię w powodzenie tych aukcji.

Gość gość
Najlepsze te kiecki za 99 zł:D ma poczucie humoru cwane babsko hahahahaaaa

Gość gość
Autorko, a od kiedy polecony ekonomiczny kosztuje 10 zł? I jeszcze piszesz, że to stawka według poczty. Dobre:D ciekawe jakiej poczty...bardzo często coś wysyłam i priorytet do 0,5 kg kosztuje ok 9 zł. Nie dość, że ceny za te szmaty masz z kosmosu, to jeszcze na wysyłce przycinasz. Lecz się i wystaw te ściery na śmietnik

Gość gość
Jeszcze raz przejżałam,nie,no szok.

Gość Zoma
Szczerze mówiąc to wszystkie sukienki są bardzo ładne najpiękniejsza ta niebieska, pozostałe rzeczy beznadzieja.

Gość gość
To kup. Wspomożesz biedę

Gość gość
Autorko ty jesteś nienormalna z tymi cenami wysyłek?

Gość gość
Autorko po pierwsze sukienki może sprzedasz bo są ok, choć nie mój gust. Co do swetrów to ewidentnie za wysoka cena jak na taką jakość, i podstawowy błąd na swetrach masz list polecony, wiadomo że taki sweter waży i jak ktoś się nie zna to pomyśli że go oszukujesz lepiej wpisać paczka ekonomiczna lub priorytetowo a i bezie to dokładnie 11-12 zł, sprzedaję to wiem strasznie poczta poszła w górę.

Gość gość
po co tyle płacic za tee golfy jak w lumpeksach sa duuuzo tańsze i fajniejsze,i widzisz co kupujesz,nawet mozesz przymierzyc.

Gość gość
Nie wierzę, że za suknię ślubną dałaś 3600 i sprzedajesz za 650. Byle swetry sprzedajesz za 20-30 zł a kieckę za 1/6 ceny? Idę o zakład,ze odkupiłas już od kogoś używaną i nie jest tylko po tobie, tak jak napisałaś na aukcji. Oszukujesz i to widac na kilometr. Cen wysyłek nawet nie komentuję bo dużo sprzedaję na allegro i wiem jakie stawki