Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaNor

Co kupić dzieciom?

Polecane posty

Gość EwelinaNor

Dzień dobry. Jako, że zbliżają się mikołajki, a ja mam przeuroczą dwójkę maluchów, zastanawiam się co mogłabym im z tej okazji sprezentować. Z tym że też nie chciałabym żeby były to zwykłe zabawki. Zależy mi na tym, żeby te zabawki pomogły rozwinąć dzieciaki motorycznie. Macie pomysł co mogłabym kupić? Chodzi mi o to, że nie chce kupić im kolejnej bajki, ani zabawki którą będą mogli oglądać. Fajnie by było żeby, mogli coś z tą zabawką zrobić, jak układanie klocków np., albo lepienie z plasteliny.

Gość Marcin16
To dlaczego nie kupisz im klocków albo plasteliny?

Gość EwelinaNor
Ponieważ, klocków mamy już cały wielki kosz, a plasteliny wole nie dawać rocznemu dziecku, bo myślę, że wszyscy wiemy jak to się skończy.

Gość gość
Idę lata mają dzieci? Jedno rok a drugie?

Gość Marcin16
To są takie zestawy z a'la plasteliną dla maluchów, to się ciastolina nazywa czy jakoś tak. Kupiłem to moim dzieciakom i nie dość, że miały zabawy na długie godziny to jeszcze to jest na tyle sprytne ,że całkiem łatwo i szybko to się sprząta.

Gość EwelinaNor
A nie wiecie gdzie w centrum we Wro to, albo coś podobnego kupię? Dzieciaki to bliźniaki oboje mają rok.

Gość Weronika999
W galerii dominikańskiej jest sklep Toy Planet chyba. Ja tam ostatnio moim maluchom kupowałam prezenty, i naprawdę maja fajny wybór tego typu zabawek.

Gość Milena2116
Słyszałam o ToyPlanet w Galerii. znajoma tam ostatnio kupowała swoim maluchom zabawki. Podobno mają tam duży wybór i fajny zestaw zabawek dla właśnie takich maluchów.

Gość 1Andrzej1
Ja kupowałem wczoraj dzieciakom prezenty w ToyPlanet i faktycznie mogę ten sklep polecić.

Gość gość
nie napisalas w jakim wieku sa dzieci, to jest chyba kluczowa kwestia

Gość Monika101
Właśnie planuję się dzisiaj przejść do Galerii Dominikańskiej do tego Toyplanet, by wybrać coś dla moich maluchów (7 i 9 lat) na jutrzejsze mikołajki

Gość gość
Jeśli chodzi o ten sklep w dominikańskiej, to właśnie mam zamiar wybrać się tam dzisiaj z dziećmi by wybrały sobie prezenty na mikołaja. Toyplanet jest tam na dole, tak?

Gość gość
Ja własnie wybieram się do Galerii Dominikańskiej do Toyplanet, by wybrać coś... ale wybieram się z dzieciakami