Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odradzam zdradę. To najgorsza decyzja w moim życiu

Polecane posty

Wiele kobiet odchodzi od mężów do kochanków a dzieci są przyznawane jej.

Gość gość
adfsdafs

Gość gośćjol
A ja sądzę że każdy zasługuje na jedną szansę ludzie wszyscy tacy idealni??, to też zależy od sytuacji zdrady człowiek jak wpadnie to juz mu czasem trudno wyjść..mimo że żałuję. trzeba się przyjrzeć zdradzie rozmawiać a nie odrazu skreślić kogoś z życia bez próby naprawy.

Gość gość
gość 2016.11.28 Zdrada wcale nie musi wyjść na jaw x Jesteś w błędzie, zdrada zawsze wiąże się ze zmianą zachowania wobec partnera/partnerki... x x dokładnie tak. zdrada ZAWSZE wyjdzie. z reguły jest właśnie tak, że bardzo zmienia się zachowanie partnerki, staje się obca, chłodniejsza, myślami jest kompletnie gdzieindziej. a nawet jak jest taką świetną aktorką, że udaje że nic się nie dzieje, to zawsze "złośliwy" los spłata figla że sprawa wychodzi na jaw.

Gość gość
PROWO jakiegoś sfrustrowanego samca ;)

Gość gość
Potwierdzam, PROVO

Gość gość
To facet napisał?

Gość gość
może i prowo, a może i nie prowo. wiem tylko jedno, kobiety zdradzają więcej niż faceci. to że utarło się iż faceci zdradzają więcej wynika tylko z tego, że faceci o wiele częściej wpadają na zdradzie, bo są niemiłosiernymi peplami. zaliczy taki jedną i drugą na boku i zaraz chwali się kumplom przy piwku. kobieta jak zaliczy numerek na boku, to potrafi milczeć jak zaklęta i nie pochwali się nawet najbardziej zaufanej przyjaciółce. a tak naprawdę kobiety sypią się na potęgę, tylko wybierają tak, aby ryzyko wpadki było praktycznie zerowe.

Gość gość
Tak to jest u głupich ludzi.Ludziom inteligentnym, uczciwym i silnym charakterom nie trzeba tego mówić.

Gość gość
15:57 To ciekawe skąd to wiesz skoro kobiety nikomu o tym nie mówią? Prowo.

Gość gość
A jak maz od 9 lat nie chce miec dziecka to czy mozna zrobic go sobie z ninnym?? Wiem ze to glupie ale pojawil sie gosc kto chcialby mi 'pomoc', bo wie ze cierpie i lata mi uciekaja a maz nadal nie mysli o bobasie.. :(. Lubie go cenie jest ok pomaga ale dziecka nie chce:(

Gość gość
Haaha dobre! To się rozwiedź i rób dziecko,kto ci broni??

Gość gość
Dlaczego dobre??:( raczej tragiczne:( wszystko mamy wspolne tyle lat razem co w tym smiesznego? Ze kolega z netu chcialby pomoc bo poprostu mu mnie jest zal!!!:(

Gość gość
gość dziś 15:57 To ciekawe skąd to wiesz skoro kobiety nikomu o tym nie mówią? Prowo. x Srowo denna krowo, wszędzie widząca prowokacje :O z autopsji wiem. swojego czasu, w mojej poprzedniej pracy posuwałem dwie najlepsze przyjaciółki, jedna zaręczona tuż przed ślubem, druga dzieciata mężatka. Obie były jak papużki nierozłączki w pracy, po pracy też się gościli na niwie prywatnej i jak nasze romanse trwały to żadna nie szepnęła tej drugiej ani słówka.

Gość gość
"A co w tym dziwnego, mężczyzna to samiec i ma dumę. Wam kobietom nie przeszkadza to że facet ma wiele kobiet, bo nie znacie takich pojęć jak honor i duma, nam to przeszkadza, bo nie zadowalamy się byle czym, co mógł mieć każdy inny. Prawdziwy mężczyzna w imię własnych zasad jest w stanie poświęcić wszystko, nawet własne życie. " xxx Weź nie gadaj głupot. Większość facetów to tchórze i nie wiem jak ich ziemia niesie. Honor, zasady? Dzięki koleś, serio, naprawdę się uśmiałam :D