Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla chłopaka do 200 zł.

Polecane posty

Gość ulineczqa
ja kupiłam swojemu wideorejestrator w teletorium, był bardzo zadowolony z prezentu :D

Gość gość
Wszystko zależy od tego dla kogo ma być prezent, faceci najbardziej się cieszą z prezentów związanych z ich pasją czyli motoryzacją, voucher na jazdę sportowym samochodem http://motoprezent.pl/jazdy-w-prezencie/jazda -wybranym-autem/ jest najlepszy moim zdaniem

Gość semenna
ja bym mu może kupiła rejestrator do samochodu, w Teletorium widziałam takie fajne modele :)

Gość gość
Fajnym prezentem dla chłopaka jest książka. Na inbook.pl jest dużo fajnych pozycji i myślę ze sporo może przypaść do gustu. np. książka sensacyjna https://www.inbook.pl/category/list/121/ksiazki-literatura-sensacyjna do tego można anpsiac dedykację, taką od serca, a później dołożyc cos dłodkiego i uwazam to za bardzo fajne rozwiazanie.

Gość bibianna4
moze okulary vr, pad do gier? :) w teletorium są całkiem fajne i tanie gadżety

Gość gość
Okulary to ciekawy pomysł na prezent dla chłopaka, ale może bardziej gogle narciarskie? Zobacz na www.SuperOkulary.pl bo ja właśnie tam zamawiałam, maja niższe ceny.

Gość zakochana951
a ma brodę ;)? teraz sa bardzo fajne zestawy do pielęgnacji. przynajmniej coś nie banalnego. one sa racezj drogie, ale spoko sa ceny na bronsy.pl, w tych dwóch stówach się zmieścisz u nich spokojnie za zestaw prezentowy.

Gość elissa25
głośnik bluetooth, ładowarka samochodowa, nawigacja? ja tego typu rzeczy najczęściej kupuje w sferisie bo mi tam zawsze dobrze doradzą

Gość sportink4
ja takie gadżety kupuję też na teletorium, ale głównie takie drobne ;)

Gość gość
Może jakaś książka? Może coś o historii motoryzacji np? na inbook.pl są fajne może coś akurayt fajnego znajdziesz, do tego dokup jakieś dobre czekoladki i będzie spoko

Gość gość
Mi dużą radość sprawiłby: cinnibird.pl/cinnibird-white.html . Moja przyjaciółka ma coś takiego i zawsze jak zaprasza mnie na kawę bierze cynamon do środka i dekoruje moje latte:)

Gość filipreczek
A może jakiś fajny zestaw Lego jesli jest fanem motoryzacji? Ostatnio widziałem, że w http://salonklocków.pl mają sporo kompletów, w których można zrekonstruować kultowe auta : Ferrari, Volkswagen. No i są też zestawy dla tych fanów architektury. Wydaje mi się, że to fajna opcja. No a jak nie to to może jakiś kosmetyk, może markowe perfumy?

Gość monkmza
A może portfel? Facetom takie rzeczy zawsze się przydają a oni sami bardzo rzadko sobie idą i kupują. Na e-kaja.pl widziałam ostatnio ładny męski portfel i zastanawiałam się czy swojemu nie kupić. Ale w sumie tak bez okazji nie zasłużył. :D

Gość gość
Chłopakoi to grę! na konsoleigry.pl mają dużo fajnych gier! Tam jest dobra obsługa i super kontakt ;) Ja kupowałem tam x boxe one i byłem bardzo zadowolony. Z reszta też możesz kupic dużo ciekawych gier ( zręcznościowe, strzelanki etc

Gość gość
Kup mu dobrą bezprzewodową ładowarkę albo jeśli jest kierowcą uchwyt na telefon porządny. Ja zamawiałam ostatnio właśnie takie akcesoria do telefonu w Iscratch, rewelacyjny sklep http://iscratch.pl/

Gość igita1
ja swojemu planuję kupić nowe słuchawki, widziałam w Teletorium sporo fajnych modeli więc w końcu któreś wybiorę

Gość Karolina_232
Dwa lata temu samodzielnie zaprojektowałam facetowi etui na laptop przez witrynę www.youpibag.pl . Z jednej strony pokrowca wstawiłam kilka sportowych motorów a z drugiej umieściłam własne zdjęcie. Mogłam wybrać jeszcze jakieś dodatki do środka ale nie bawiłam się już w takie bajery. Jego mina po prostu bezcenna. Etui służy mu po dziś dzień i ma świadomość że ja i tak zawsze widzę co robi ;)

Gość Alusijja
Mojemu narzeczonemu kupiłam alkomat :P Jakiś czas przymierzał się do zakupu, a że zbliżały się jego urodziny to mu zamówiłam na http://vordon.pl :P :P