Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna temperatura po okresie, co wy o tym myślicie ???

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam dziwną temperaturę po @ :/ 6dc-36.4 7dc-36.6 ♡ 8dc-36.7 9dc-36.8 10dc-36.8 11dc-36.8 12dc-36.8 13dc-36.7 Nawet zastanawiałam się żeby zrobić test ale to chyba jeszcze za wcześnie od ♡ 7dc ??? Po za tym 7dc ciąża chyba nie jest możliwa ???! Po 6dc kłuło mnie cały czas w prawym jajniku :/ czy taka rosnąca temperatura jest normalna po @ ?????! dziewczyny napiszcie coś proszę :/

Gość gość
normalna..! musi byc powyzej 18 dniu wyzszych temperatur po skoku.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Autorka : gość 22:19 Okazuje się że jednak prawdopodobnie jestem w ciąży , jeden dzień po okresie 7dc się tylko kochałam z narzeczonym do końca okazało się że dzień później miałam owulacje !!! W 8dc szok ! 14dc-36.7 15dc-37.0 Byłam u lekarza , teraz czekam znowu na wizyte w przyszłym tygodniu

Gość gość
autorko a jak dlugie masz cykle ??? bylas u lekarza i co stwierdzil ???

Gość gość
Aha i lekarz potwierdził ciążę w 15dc?

Gość gość
Masz małe pojęcie o obserwacji temperatury. Twoj wykres temperatur nie jest żadna anomalia wskazujaca na ciążę. Skok wystąpił w przewidywalnym terminie owulacji zakładając regularne cykle, więc owulacja sie odbyła. A to ze piszesz ze "prawdopodobnie zaszlas w ciążę" będąc obecnie w 15 dc jest totalną bzdurą. Tego nawet gin nie stwierdzi, bo to zdecydowanie za wcześnie.

Gość gość
Sam stosunek w owulacje nie jest gwarancją na zajście w ciążę, nawet jeśli owulacja sie odbyła.

Gość gość
Ja też mierze temperaturę i mam podobną a wcale nie jestem w ciąży, chociaż chciała bym :( to jest normalna temperatura, 36,6 jest podstawową a skok np. do 36,8 nie jest wcale dużo podwyższony, żeby można było myśleć, że to ciąża.