Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Próba samobójcza

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moj tato wczoraj mial próbe samobójcza... Nie wiem jak z nim rozmawiać bo już mi zapowiedzial że tym razem go nie upilnuje... Moja mama wyjechała za granice (po raz pierwszy) a on nie może sie z tym pogodzic pomimo że zgodził się na ten wyjazd.... Mam rodzenstwo w wieku 17 i 11 lat które zostało pod moja opieka. Proszę pomóżcie... Doradzcie... W tej chwili jest na oddziale psychiatrycznym...

Gość gość
zawiadom prokuraturę może go ubezwłasnowolnią jak są podstawy i w tym psychiatryku zostanie dłużej,

Gość gość
Dokladnie niech posiedzi tam dluzej..tak dlugo aż będzie trzeba i musisz go wspierać , wiem co mówię..

Gość gość
Nie moge... On jest świadomy tego co zrobił... Normalnie mówił mi o tym... Wychodzi z założenia że skoro mama pojechała i zostawiła mi dzieci to niema po co żyć....ciężko mi patrzeć mu w oczy... Serce mi pęka, łzy same cisnął sie do oczu....

Gość gość
Posiedzi pare dni i będą musieli go puścić bo jest poczytalny... Leków żadnych mu nie daja bo ma zbyt słabe serce i farmakologia psychotropami tylko go zabije.... Zostaje tylko rozmowa ale naprawde nie wiem jak z nim rozmawiać. To mój tata....